Iphone 4s не се зарежда.

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
emergence

Iphone 4s не се зарежда.

Мнение от emergence »

Преди около два дни се появи този проблем Iphona отказа да се зарежда. Първоначално мислех, че е от контакта. Обиколих из къщата, но уви без успех. След това реших, че е от кабела. Като свържа телефона през компютър ми казва, че не може да разпознае устроиството. Става интересно когато батерията се разреди напълно и телефона спре. Тогава ако го пусна да се зарежда се появява иконката на светкавицата. Следователно се зарежда след това изгрява операционната система и телефона пак спира. Някой имал ли е подобен проблем ? Днес ще търся нов кабел и ако не стане ще поръчам батерия от някои колега в форума. Само се надявам проблема да не е в операционната система.
Аватар
Alxx
supporter

Re: Iphone 4s не се зарежда.

Мнение от Alxx »

Ако не е кабелът, може много неща да са, но не и самата батерия.
"Мисля-значи съществувам"
emergence

Мнение от emergence »

Ще пробвам да закупя нов кабел, ако не се оправи ще си купя нова буксаАко това не стане ще му мисля. Проблема е, че не мога не мога да направя back up на телефона защото нямам достъп до itunes.
georgibaev95

Мнение от georgibaev95 »

Направи тогава чрез iCloud
Аватар
harlamp

Мнение от harlamp »

той и до него няма достъп, но би трябвало предварително да е направен автоматичен бекъп, освен ако не го е изключил.
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
emergence

Мнение от emergence »

Колеги проблема беше в кабела купих нов и всичко се оправи. :))
Публикувай отговор