Проблем със Sony RDP-X30iP (док система)

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
bode95

Проблем със Sony RDP-X30iP (док система)

Мнение от bode95 »

Здравейте,
получих подарък Sony RDP-X30iP(док система) преди месец и като я пробвах на момента нямаше никакви проблеми, не я ползвах няколко седмици и преди 2-3 дни си слагам айфона( който е 4-ка с ИОС 7.0.3) и не мога да си пусна музика като ми изписва, че айфона ми не поддържа този аксесоар. Телефонът се зареждаше, но не искаше да се пуска музика, странно...Отидох до магазина на Сони, от къде е бил закупен и ги питах, казаха ми, че ще звъннат като питат нз си кой и така и не получих обаждането, днес отидох и ме посъветваха да отида до магазина на Епъл, защото видиш ли, не разбирали от айфони...Отивам аз до Епъла и един любезен пич ми казва, че няма какво да направи и, че това не се случвало досега, нз си кво...нищо полезно...МОЛЯ всеки, който си има на идея какъв може да е проблема или как може да се реши, да пише, защото се измъчвам...Благодаря предварително.
Аватар
Alxx
supporter

Re: Проблем със Sony RDP-X30iP (док система)

Мнение от Alxx »

Повреден док конектор на телефона или дефектен такъв на сони-то. Пробвай с друг айфон, айпод и отсей.
"Мисля-значи съществувам"
Публикувай отговор