Iphone 4S error 01
-
Iphone 4S error 01
Хеииии Помагайте ,
IPhone 4s ,смених му touchscreen ,след което работи няколко дена ок и след up-date ми дава error 01 .Какво ли не опитах...
1. в DFU mode Tinyubrella
2.смяна на УСБ и ъпдейти на Итунс
3.Redsn0w and redsn0w_win_0.9.15b3
4. Сменях hosts
Незнам какво да мисля ...и изобщо кога дава тази грешка .
Благодаря предварително ,дано някой има опит.
IPhone 4s ,смених му touchscreen ,след което работи няколко дена ок и след up-date ми дава error 01 .Какво ли не опитах...
1. в DFU mode Tinyubrella
2.смяна на УСБ и ъпдейти на Итунс
3.Redsn0w and redsn0w_win_0.9.15b3
4. Сменях hosts
Незнам какво да мисля ...и изобщо кога дава тази грешка .
Благодаря предварително ,дано някой има опит.
Re: Iphone 4S error 01
Не знам какво точно се опитваш да направиш, но т.1, 3 и 4 не са за твоето устройство. С хаотично налучкване тип "проба-грешка" няма да стане.
-
OK ,съгласен съм . Дава ми грешка 01 ,при Рестор през Итунс след ъпдейт. А пробвах и рестор с 7.0.0 и ми даде грешка 3194.
Какво би ми предложил ?
Какво би ми предложил ?

7.0.2 и чист hosts файл, за да не си докараш грешка (-1).
-
ami i tova opitah......s update na 7.0.2 s chist hosts ....chist v smisul bez ip na apple, nali? opishete mi stupkite, moje bi az pravq nedhto pogreshno .a ima li vuzmojnost poradi smqnata da display i touchachsckreen, novite takiva da funktionirst ok, no sled update da ne gi razpoznava i da dava greshka .samo predpolojenie.
Blagodarq!
p.s davajte idei, ako se setite oshte neshto.
_________
Mod Edit: Тук се пише само на кирилица!
Blagodarq!
p.s davajte idei, ako se setite oshte neshto.
_________
Mod Edit: Тук се пише само на кирилица!
-
Грешката е ....the iphone "iphone" could not be restored. an unknown error occurred (1)
Днес направих опит в DFU mode да ресторна и ъпдатна ....но отново същото ,с леката разлика че вече има възможност с 7.0.3 .Дано да се сетите за нещо ново като идея !!!!
Благодаря !
Днес направих опит в DFU mode да ресторна и ъпдатна ....но отново същото ,с леката разлика че вече има възможност с 7.0.3 .Дано да се сетите за нещо ново като идея !!!!
Благодаря !
Единицата идва от неконтактен бейзбанд или повреден такъв. Спестил си пари със саморъчната смяна на джама, ама сега ще се набуташ, без гаранция че може да се поправи. Мини за диагностика, ако искаш - линкът към сервиза е в профила ми.
"Мисля-значи съществувам"
-
За съжаление съм в Германия и няма как да мина ,иначе с удоволствие . И поне някаква идея какво бих могъл сам да направя. Ако е baseband какво се случва ? Как ми богъл да е hardware проблем ,при положение че преди упдейт си работи нормално. Това което за мен е по-логично ....не е трябвало да ъпдейтвам ,може би сега не разпознава или не е съвместиомо със софтът. Интерестното е че стига до моментът в който прави идентифай на firmware ....което е около 70 % и тигава дава грешката 1. Не знам какво да мисля ,да възстановя старият Дисплей и да дам ъпдейт...... не съм изпробвал само на друго Pc да направа Ъпдейт.
Някой ако знае някакъв доп. Софт ,с който да мога да го закача ,или как да направя някакъв вид диагностика ...Моля....
Някой ако знае някакъв доп. Софт ,с който да мога да го закача ,или как да направя някакъв вид диагностика ...Моля....
От hosts файла тия два реда трябва да ги няма:
#74.208.10.249 gs.apple.com
#127.0.0.1 gs.apple.com
Интернета трябва да ти е легален !
#74.208.10.249 gs.apple.com
#127.0.0.1 gs.apple.com
Интернета трябва да ти е легален !
-
Ами ,аз изобщо ги нямам тези 2 реда . Интернетът ми напълно легален.