Iphone 4S error 01

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
hristo_emilov

Iphone 4S error 01

Мнение от hristo_emilov »

Хеииии Помагайте ,
IPhone 4s ,смених му touchscreen ,след което работи няколко дена ок и след up-date ми дава error 01 .Какво ли не опитах...
1. в DFU mode Tinyubrella
2.смяна на УСБ и ъпдейти на Итунс
3.Redsn0w and redsn0w_win_0.9.15b3
4. Сменях hosts

Незнам какво да мисля ...и изобщо кога дава тази грешка .
Благодаря предварително ,дано някой има опит.
victor11

Re: Iphone 4S error 01

Мнение от victor11 »

Не знам какво точно се опитваш да направиш, но т.1, 3 и 4 не са за твоето устройство. С хаотично налучкване тип "проба-грешка" няма да стане.
hristo_emilov

OK ,съгласен съм . Дава ми грешка 01 ,при Рестор през Итунс след ъпдейт. А пробвах и рестор с 7.0.0 и ми даде грешка 3194.
Какво би ми предложил ?
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

:) Рестор към 7.0 , няма начин да направиш!
7.0.2 и чист hosts файл, за да не си докараш грешка (-1).
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

А, грешката е 1 или 01?
"Мисля-значи съществувам"
hristo_emilov

ami i tova opitah......s update na 7.0.2 s chist hosts ....chist v smisul bez ip na apple, nali? opishete mi stupkite, moje bi az pravq nedhto pogreshno .a ima li vuzmojnost poradi smqnata da display i touchachsckreen, novite takiva da funktionirst ok, no sled update da ne gi razpoznava i da dava greshka .samo predpolojenie.
Blagodarq!
p.s davajte idei, ako se setite oshte neshto.

_________
Mod Edit: Тук се пише само на кирилица!
hristo_emilov

Грешката е ....the iphone "iphone" could not be restored. an unknown error occurred (1)
Днес направих опит в DFU mode да ресторна и ъпдатна ....но отново същото ,с леката разлика че вече има възможност с 7.0.3 .Дано да се сетите за нещо ново като идея !!!!

Благодаря !
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Единицата идва от неконтактен бейзбанд или повреден такъв. Спестил си пари със саморъчната смяна на джама, ама сега ще се набуташ, без гаранция че може да се поправи. Мини за диагностика, ако искаш - линкът към сервиза е в профила ми.
"Мисля-значи съществувам"
hristo_emilov

За съжаление съм в Германия и няма как да мина ,иначе с удоволствие . И поне някаква идея какво бих могъл сам да направя. Ако е baseband какво се случва ? Как ми богъл да е hardware проблем ,при положение че преди упдейт си работи нормално. Това което за мен е по-логично ....не е трябвало да ъпдейтвам ,може би сега не разпознава или не е съвместиомо със софтът. Интерестното е че стига до моментът в който прави идентифай на firmware ....което е около 70 % и тигава дава грешката 1. Не знам какво да мисля ,да възстановя старият Дисплей и да дам ъпдейт...... не съм изпробвал само на друго Pc да направа Ъпдейт.
Някой ако знае някакъв доп. Софт ,с който да мога да го закача ,или как да направя някакъв вид диагностика ...Моля....
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

От hosts файла тия два реда трябва да ги няма:
#74.208.10.249 gs.apple.com
#127.0.0.1 gs.apple.com

Интернета трябва да ти е легален !
hristo_emilov

Ами ,аз изобщо ги нямам тези 2 реда . Интернетът ми напълно легален.
Публикувай отговор