Проблем с 4s - прекъсва по време на разговор.

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
nicklaus

Проблем с 4s - прекъсва по време на разговор.

Мнение от nicklaus »

От както инсталирах ios 7,когато разговарям се разпада връзката и това започна да става много често.На другата ми 4ска няма такъв проблем.Някаква идея от какво се получава така,трябва ли да го нося в Мтел?
slitter

Re: Проблем с 4s - прекъсва по време на разговор.

Мнение от slitter »

Пробвай с инсталацията на 7.0.2, която излезе онзи ден и виж как ще бъде. И аз имах проблем или имам, но не знам дали си въобразявам, но май е по-добре. Имам тема малко по-надолу във форума, ако искаш да разбереш за какво иде реч по-подробно. Реално все още съм в период на изпитание, но мисля, че е по-добре положението. Също така лично пуснах на ейпъл фийдбек относно бъговете с обхвата.
nicklaus

Мнение от nicklaus »

Ъпдейтнал съм го,но все още прави така.
Torev

Мнение от Torev »

Пробвай да им размениш сим картите, ако и другият е Мтелски или отключен, да видиш дали пак ще е така.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:

София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук

София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
lifesaver

Мнение от lifesaver »

При мен го има същия проблем на 4S.Което ме навежда на мисълта, че явно е от ios7.Дано го оправят за напред.
hasan87

Мнение от hasan87 »

Iphone 4s IOS 7.0.4 Същия проблем + много слабо се чува слушалката. май е за сервиз.
Публикувай отговор