M-tel или GLOBUL?

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
achity

M-tel или GLOBUL?

Мнение от achity »

Здравейте,

Голямата дилема е от кой оператор да си закупя новият Iphone 5S като дойде.В момента съм абонат на мтел с ай фон 4 .Ето го и проблемът с тях Та въпросът ми е към вас е какви са ви впечатленията от Глобул?Сериозно се замислям да стана техен абонат .
Torev

Re: M-tel или GLOBUL?

Мнение от Torev »

На Глобул съм клиент може би вече от 8 години, никакви проблеми не съм имал с начислени сметки или други подобни, единственият им недостатък е, че имат, не чак толкова добро 3г, но се очаква това да се поправи съвсем скоро, понеже вече са с нов собственик. Като изключим това съм много доволен.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:

София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук

София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
stax

Мнение от stax »

Аз също съм клиент на Мтел от дълги години. От както си взех iPhone4 от тях, толкова ми извиваха ръцете за отключването, защото исках по-рано да ми го отключат да го ползвам в чужбина. Сега съм преподписал последно договор (за да го отключат иначе искаха 150 лв. ако не се лъжа за отключване) до нова година ще изтече и се махам от тях. Те ме смятат за крепостен селянин обаче прекрачиха всякакви граници. Минавам на Глобул и ако реша да си взема отново iPhone ще бъде от тях. Поне за отключване няма проблеми това го знам със сигурност. Изплащаш си телефона и ти го отключват, а не като Мтел преподписване до засиняване и нищо не искат да ти предложат, а и тарифните планове винаги са по-скъпи от на Глобул.
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Глобул определено! Единствения недостатък е 3G-то е с по - слаб сигнал..
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
zaioristu

Мнение от zaioristu »

+1 за Globul.Скоро ще оправят проблема с 3G-то работят по въпроса имам информация от вътрешен човек.
Аватар
freelanders

Мнение от freelanders »

Разликата между 3г-то на Mtel и globul е огромна.

Драстично по-бавен е интернета на глобул. Да не говорим, че на много места няма 3г...
iPhone 5 mtel & iPad mini 3G mtel
achity

Мнение от achity »

Вчера получих SMS от М-тел,че са ми прегледали жалбата и резултата ме очаква в магазина.След като отидох там получих същия отговор,че телефонът ми е бил мокрен и,че гаранцията му отпада предлагат ми да заплатя 390лв. за "нова" 4-ка (или по скоро фабрично рециклирана).Следващата стъпка ще бъде жалба в КЗП.
Публикувай отговор