Проблем с обхвата и wi-fi на iphone5 заради калъф?
Проблем с обхвата и wi-fi на iphone5 заради калъф?
Здравейте! Сдобих се с нов калъф и забелязвам, че като го сложа обхвата ми пада с 1-2 черти, а интернет през wi-fi хващам само, ако съм в същата стая и ако изобщо имам късмета да не ме изхвърли. Като махна калъфа всичко си идва на мястото. С предишния нямах такъв проблем, но беше пластмасов и с дупка на логото отзад, а сегашния е плътен изцяло и е от някакъв метал. Възможно ли е да е заради материала, някой срещал ли е подобен проблем?
- TheOriginal
Re: Проблем с обхвата и wi-fi на iphone5 заради калъф?
Възможно е, ползвай го 2,3 дни без калъф (обаче го пази като писано яйце) и виж дали е същото...
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Метал ? Ко ? Не !
Вземи си един кожен или силиконов калъф, чиста работа.
Определено може да е от материала на калъфа, ако пък и е някой китайски....махай го !
Вземи си един кожен или силиконов калъф, чиста работа.
Определено може да е от материала на калъфа, ако пък и е някой китайски....махай го !
Определено е от калъфа, убедих се вече, а и ми казаха познати, че не се "спогаждали" антените с такъв тип калъфи. Жалко, а ми е един красииив
Ще търся друг или ще си го оставя без калъф и без това е по-хубав. Мерси за отговорите, ако има и други непросветени като мен да си знаят занапред...

Моят съвет е да не го оставяш без калъф, вярно е много красив и тънък, но падне ли един път, кофти работа....
имах абсолютно същия проблем с 4S. Калъфчето беше с метален гръб - wifi-то умираше моментално. Смених с пластмасов и всичко се оправи 

iPhone 6 - iOS 8.4.1
iPhone 5 - iOS 7.1.2, JB
iPad 2 - iOS 7.0.1, JB
iPhone 4 - iOS 7.1.2, JB
iPhone 4S - iOS 6.1.2, JB
iPhone 5 - iOS 7.1.2, JB
iPad 2 - iOS 7.0.1, JB
iPhone 4 - iOS 7.1.2, JB
iPhone 4S - iOS 6.1.2, JB