Днес сбъднах една своя мечта . Намерих си Iphone 2G 8gb на хубава цена и реших да го взема. Бях запознат със външните му забележки , който смятам да оправя. Те са няколко изгорели пиксела и спукано стъкло. Та...
Взимам днеска телефончето , работи отлично всичко е супер .. никога не съм работил с такъв апарат и бях много впечатлен. Доколкото разбрах от стария собственик е джейлбрейкнът ( каквото и да означава ) и отключен. Версията на софтуера му е 3.1.3.
Първи проблем след 2 часа - никакъв безжичен нет.. (WIFI) , давам го на включено и от там започва едно голямо въртене на часовника... абе луда работа. Влязох да прочета тук , но всичко е написано по неразбираем за мен начин и немога да схвана нищо. Имайте напредвид че изтеглих Itunes ( програма правена от индианец ) или всичко е супер сложно , а върши работа все едно съм си пуснал медия плеъра......

Имам няколко въпроса и те са :
1. Може ли да се оправи този проблем с интернета , и ако ДА - как ? По надолу ще дам скайп и се моля на някой да му се занимава да ми обясни че изчетох всичко ама няма и няма...
2. Какви са цените на нов дисплей и екран ?
3. Как да си прехвърля музиката от телефона на компютъра , и как като цяло се работи с Itunes... ???
Благодаря предварително.
Ще посещавам форума , но бих се радвал на помощ в скайп: naneww
Поздрави