Brightness при iPhone 5

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
PavelAndreev

Brightness при iPhone 5

Мнение от PavelAndreev »

Здравейте.
Един бърз въпрос.От няколко месеца сме с 2 бели 5-ци.Държим яркостта на максимум и на двата телефона и може да се каже ,че по доста време стоят отключени.
От няколко седмици единия дава следния проблем ,ако мога така да го нарека - от време на време намалява яркостта сам и след това пак я увеличава. (като в сетингс си стои на макс).Няма зависимост дали е тъмно или светло наоколо ,дори на тъмно май го засичам по често.След рестарт на телефона или просто след известно време си възстановява стария брайтнес.
Идеи дали е проблем ... може да е хардуерен или софтуерен..
Аватар
ipeichiny

Re: Brightness при iPhone 5

Мнение от ipeichiny »

Auto-Brightness включен ли е?При мен е включен,като съм задал Brightness по средата.
iDon't Know Where i'M Going But i'M Sure Where i'Ve Been...
PavelAndreev

Мнение от PavelAndreev »

забравих да кажа - и на двата телефона е изключен и се държи на максимум постоянно.
сега ъпдейтнах единия телефон до 6.1.3 ... та да видим.
и двата телефона не са jail.
HarryJ

Мнение от HarryJ »

аз съм наблюдавал следният проблем на 2 броя iphone 5ци - в момента когато го отключвам brithness-а потъмнява и си седи тъмен докато не го заключиш и след това като го запалиш дисплея - настройката на brightness си е каквато си я направил. Не знам от къде е проблема - възможно е и от някой app! Ауто brightness ми е изключено разбира се!
PavelAndreev

Мнение от PavelAndreev »

след ъпдейта проблема все още е на лице.
Аватар
ipeichiny

Мнение от ipeichiny »

Пробвай и рестор-за всеки случай!
iDon't Know Where i'M Going But i'M Sure Where i'Ve Been...
Публикувай отговор