Iphone 5 изпраща смс-и сам?!

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Martineca

Iphone 5 изпраща смс-и сам?!

Мнение от Martineca »

Здравейте! Наскоро закупих iphone 5 32gb, който използвам с r-sim7. Телефона е заключен към 02 UK. В момента се използва с мтелска карта и след като ми излезе фактурата забелязах, че си праща смс-и когато си пожелае и ми трупа сметка.. Номера към който ги праща е 09011. С ios 6.0.1 е и не е "set as new", а си върнах backup-a от 4-ката, но не вярвам това да е проблема защото от момента в който със сложил сим картата в телефона, а тогава не беше с моя backup на него, е започнал да праща тези смс-и. Забелязах, че "9011" е част от ICCID кода на телефона. Колеги имате ли някакви идеи защо го прави това телефона и как да го оправя.. Благодаря предварително.
iPhone 5 - 32gb - 6.1.3
kawabiker

Re: Iphone 5 изпраща смс-и сам?!

Мнение от kawabiker »

Изключи си Dial Assist ;)
Martineca

Мнение от Martineca »

Благодаря за бързия отговор, но нямам такава опция в settings>phone.
iPhone 5 - 32gb - 6.1.3
d.iliyanov

Мнение от d.iliyanov »

пич може и да си хакнат x_x (:|f
ако искаш му направи рестор и set as new
Martineca

Мнение от Martineca »

Благодаря за помощта колеги! Качих до 6.1.3 и сега е пушка. За пръв път ми се случва такова нещо с iphone, но важното е, че проблема го няма вече.
iPhone 5 - 32gb - 6.1.3
Публикувай отговор