Iphone 3g 8GB неиска да запали ...

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
knubben

Iphone 3g 8GB неиска да запали ...

Мнение от knubben »

При задържане на Power Button при включен кабел към компютъра само присветва за стотна а без кабел няма никакви индикаци .Влиза само в ДФУ мод и при опит за рестор с тюнс-а дава 1601 грешка и почва да да ми вдига кръвното! Давайте ми предложения какво да правя! Играх си на 5 различни компютъра под различни ОС със 3 различни кабела и няколко различни фирм-ове ... 100 пъти ънинсталвах и инсталвах тюнс-а и чистих и поправях регистри.

Вече ми иде да го тресна някъде.... бати проклетията не ще да се ресторне и тва си е..... има ли вариант да е хардуерен проблема ? Някъде четох за някакво кафяво кабелче от батерията което се било откачило ... ама идея си нямам досега не съм отварял такъв тип телефони ..
п.с. благодаря на Ilian за отделеното време и че ми върна темата ;)
Жените са като захарта - сладки са но ти вдигат кръвното !
Iphone 5s 16GB Space Gray ФО iOS 8.4
Iphone 5 16GB Black ФО iOS 9.0.1
Ipod Touch 4 White 32GB + Razer Hammerhead Headphones
venci362

Re: Iphone 3g 8GB неиска да запали ...

Мнение от venci362 »

А защо не вземеш да прочетеш малко за грешките в iTunes,а?
Apple iPhone 6 64GB
Аpple iPad Аir Wi-Fi 16GB
Аватар
knubben

Мнение от knubben »

А дали не съм прочел и не съм пробвал всичките дадени решения преди да почна да пиша тук. Немога да разбера що за хора сте и почвате да се зъбите на всеки който потърси някакъв тип помощ!
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Ш'от са "открехнати". Ако не си отварял до сега - по-добре се довери на човек с опит, че излиза дебело иначе ;)
Като чета описаното, трябва да е спец и ти да имаш малко късмет - мирише на разлепен чип, а може и съвсем изгорял.
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
keeponrollin

Мнение от keeponrollin »

Вместо да се занимаваш с ремонт на чипове(ако това е проблема) което ще ти излезне скъпо, по-добре го продай за части и с парите + още 100тина лв си вземи друг 3G 8ГБ.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
gencho_izgrev

Мнение от gencho_izgrev »

knubben написа:А дали не съм прочел и не съм пробвал всичките дадени решения преди да почна да пиша тук. Немога да разбера що за хора сте и почвате да се зъбите на всеки който потърси някакъв тип помощ!
Тва е форумът който най-много се зъбят немога да разбера какво целите,да излезете големи мъже ТУК ли какво...? Човека ви пита нормално и цивилизовано ,а вие го пращате в 9-та глуха...
Колкото до темата,колега пробвали да го оставиш в зарядното за около час, два? Аз скоро имах същия проблем с моя 3Г 8ГБ и се чудих ко да го правя и така се "цъкна". Тези батерии са полимерни и някой път правят тези номера,особено ако я оставиш да падне докрай
Аватар
knubben

Мнение от knubben »

Благодаря за отговорите на всички ;) Като имам време ще го закарам на диагностика в сервиза да видим кво ще кажат ;) колкото до батерията не ми се вярва да е от нея няколко вечери е прекарал вързан за усб-то и не е светнал ни веднъж ;)
Аватар
downgrade

Мнение от downgrade »

Даа и аз така един сони ериксон исках да си го оправя след силен удар,но най накрая го счупих...
gencho_izgrev

Мнение от gencho_izgrev »

knubben написа:Благодаря за отговорите на всички ;) Като имам време ще го закарам на диагностика в сервиза да видим кво ще кажат ;) колкото до батерията не ми се вярва да е от нея няколко вечери е прекарал вързан за усб-то и не е светнал ни веднъж ;)
Колега пробвай със зарядното ;) на ЮСБ-то тока е доста по-слаб
dessye

Мнение от dessye »

knubben написа:При задържане на Power Button при включен кабел към компютъра само присветва за стотна а без кабел няма никакви индикаци .Влиза само в ДФУ мод и при опит за рестор с тюнс-а дава 1601 грешка и почва да да ми вдига кръвното! Давайте ми предложения какво да правя! Играх си на 5 различни компютъра под различни ОС със 3 различни кабела и няколко различни фирм-ове ... 100 пъти ънинсталвах и инсталвах тюнс-а и чистих и поправях регистри.

Вече ми иде да го тресна някъде.... бати проклетията не ще да се ресторне и тва си е..... има ли вариант да е хардуерен проблема ? Някъде четох за някакво кафяво кабелче от батерията което се било откачило ... ама идея си нямам досега не съм отварял такъв тип телефони ..
п.с. благодаря на Ilian за отделеното време и че ми върна темата ;)

Пробвай като натиснеш и задържиш и двете копчета - това посредата и това за включване и изключване...
Kassandra

Мнение от Kassandra »

Здравейте!
Първо искам да се извиня, че пиша в тази тема, въпросът ми не е за проблеми с 3g, но не ми се искаше да отварям нова тема само за да попитам....

Имам възможност да купя iphone 3g за 140 лв. Струва ли си?
Досега не съм ползвала iphone и не мога да направя разлика, но цената ми се стори твърде ниска за iphone, въпреки модела.
Всякакви коментари ще се ми от полза. Благодаря ви!!!
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Не е ниска и моделът вече няма поддръжка. Ако ще го купуваш заради ябълката на капака - ще направиш грешка. Прежалвай пари и си купи поддържан модел. 3ГС също се е насочил към историята, така че поне четворка.
"Мисля-значи съществувам"
Kassandra

Мнение от Kassandra »

Този отговор ми е напълно достатъчен :)
Просто съм абсолютен невежа по отношение на марката и щях да направя грешка.
Много благодаря!!!!
Аватар
downgrade

Мнение от downgrade »

Ireb+tinyumbrella+snowbreeze=working iphone 3g
Поне при мен така стана
Публикувай отговор