Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Кликаш на камера и от там се пуска визьора,но не се отваря седи си с затворен визьор колкото искаш.Бутоните не реагират на допир.Активен е само бутонът за фотогалерията.
Предната камера обаче си работи .Дали е хардуерен или софтуерен проблем ? Айфона е джейлбрекнат и фабрично отключен.Проблема го имаше и преди джелбрека.
Сигурно е сложил такава подобна снимка за да ни покаже какъв е проблема.
Но колега,вземи направи една реална снимка.
Ако е гаранционнен към сервиза.
ЕДИТ:опссс писал съм докато и колегата.Извинявам се.
Няма да стане с никоя програма според мен.И други хора от форума имаха същия проблем.Това мисля,че беше някакъв софтуерен бъг,който се оправяше с рестор,а ако не се оправи с рестор отиди в някой сервиз.
аз затова питах дали е пробвал с рестор или друг софт. Защото ако рестрора не го оправи няма какво да го оправи понеже не е софтуерно. Но да не прави рестор преди да е пробвал друг софт.
ако имаш инстаграм, най-лесно с него, отвеаря камерата без да минава през базовия софтуер на камерата. ако стане с инстаграм значи рестор ще те оправи ако не, значи телефона неможе да достигне до камерата за да я активира. софтуера работи на принципа " чакам да ми кажат ало от другата страна за да им кажа wazzaaaaaaaaaaaaaaa" така да се каже
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Имах такъв проблем на айфон 4, след като с рестор не се оправи ми я смениха в сервиз и сега няма проблеми. При мен проблема беше, че някакъв чип е повреден и при зареждане телефона загряваше много и от топлината беше повредил камерата.
Преди 3 седмици си купих iphone 4s от мтел и изведнъж камерата ми се рязвали, като цъкна на приложението изважда ми екран с камерата да снимам, опитвам се да прая снимка и дирекно ме изхвърля от приложението. Пробвам пак и пак ме изхвърля. Опитах от instagram да е подкарам и там не става. Моля ви Помогнете!!!!
Здравейте, камерата на телефона ми отказа изведнъж и нямам представа защо. Някой може ли да ми даде някакъв съвет какво да направя или къде да го занеса на поправка (препоръчан сервиз). Телефона ми е на 3 години и до сега не ми е създавал проблеми... Благодаря предварително.