Календарът в iPhone 4S iOS5
Календарът в iPhone 4S iOS5
Синхронизирах си всичко от стария 3G на новия 4S и въведените рождени дни си излизат в календара, но по два пъти всеки event. Как да го оправя? В календари е маркиран само Birthdays, всичко друго е отмаркирано и пак са по 2 event-a!
Контактите си ги синхронизирах от Outlook ако има значение.
Контактите си ги синхронизирах от Outlook ако има значение.
Re: Календарът в iPhone 4S iOS5
След синхронизацията с Outlook ли се получи дублажът?
Аз преди това не съм имала никакви контакти, затова не знам с какво да сравня.
Иначе да - след синхронизацията. Просто май в Outlook има още един календар, който синхронизирах на 3-ката, за да излизат като ивенти рд-тата в календара. Само че 4-ката е по-умна и сама си ги вкарва сама. Деактивирах другия календар, наред с "home", "work" и т.н. някакви неща излизат. Само Birthdays е маркирано и ивентите си остават по два в календара...
Иначе да - след синхронизацията. Просто май в Outlook има още един календар, който синхронизирах на 3-ката, за да излизат като ивенти рд-тата в календара. Само че 4-ката е по-умна и сама си ги вкарва сама. Деактивирах другия календар, наред с "home", "work" и т.н. някакви неща излизат. Само Birthdays е маркирано и ивентите си остават по два в календара...
Избери устройството си в левия панел на iTunes, отиди на таба info, надолу в страницата ще видиш поле Advanced->Replace information on this iPhone, маркирай Calendars и синхронизирай.
T.e. да риплейсна календара в айфона с този от Outlook? Аз искам айфона сам да си направи календара от въведените рождени дни както си е по default?
По принцип не го прави сам, прави го с помощта на Outlook. Ако искаш от телефона, трябва да ползваш някое от многото апсторски приложения за целта, напр. ContactsXL, Birthdays и т.н.
Eee, a аз реших, че 4-ката е по-умна от 3-ката и вече няма нужда от тъпия Outlook... :/
Значи,това с контакти,нотс,календар,ремайндерс най лесно става с имейла от стар на нов тел.Синкваш ги на стария с имейла ти след това delete account.
Активираш новия тел.,въвеждаш си имейла и имаш всичко обратно.
Активираш новия тел.,въвеждаш си имейла и имаш всичко обратно.

А аз може би не се изразих правилно. В самия календар са си по един ивент, но в notification center-a показва по два?!
Kогато,ако направиш това което съм ти написал НЯМА да са два. 

Оправих се. 

Последно промяна от Milosha на 29 Мар 2012, 18:49, променено общо 1 път.
Няма общо с итунс.Всичко се прави през телефона влизаш във Settings-Mail,Contacts,Calendars-Add Account ,адваш си акаунт ,твоя имейл и парола(аз съм с yahoo) и си синхронизираш Mail,Contacts,Calendars,Reminders,Notes на стария телефон,след това може ида му дадеш delete account,ако искаш да го продадеш,ако го направиш изтрива цялата информация от тел.ще те попита дали да запази информацията или не зависи от теб.
Същата процедура правиш на новия телефон:Settings-Mail,Contacts,Calendars-Add Account ,адваш си акаунт ,твоя имейл и парола(аз съм с yahoo) и си синхронизираш Mail,Contacts,Calendars,Reminders,Notes и всичко от имейла ти се копира на новия телефон.
Същата процедура правиш на новия телефон:Settings-Mail,Contacts,Calendars-Add Account ,адваш си акаунт ,твоя имейл и парола(аз съм с yahoo) и си синхронизираш Mail,Contacts,Calendars,Reminders,Notes и всичко от имейла ти се копира на новия телефон.

Оправих се с размяна на бекъпи и т.н., благодаря все пак за обяснението!