Проблем с микрофона на iPhone 4-не ме чуват, а в Скайп е ОК!

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
balivo

Проблем с микрофона на iPhone 4-не ме чуват, а в Скайп е ОК!

Мнение от balivo »

ЧНГ!
Имам проблем с микрофона след изтърване и смяна на дисплей на iPhone 4. Когато използвам нормално телефона за разговори през мрежата, не ме чуват от другата страна, но когато звъня примерно през скайп или друга VoIP програма, всичко си работи нормално.

Благодаря предварително!
iPhone 6 Plus 64GB iOS 8.4 JB
ivanb19

Re: Проблем с микрофона на iPhone 4-не ме чуват, а в Скайп е ОК!

Мнение от ivanb19 »

Ако решиш проблема пиши защото при мен е обратно Нормално ме чуват при разговор а при skype viber и др ме чуват само с вьншен микрофон Пращах го в София в сервиз и само остана плащането дори е по зле
Аватар
gogosim

Мнение от gogosim »

Аз бях така, освен това и като снимам клипчета се чуваше само бял шум. Това е защото за видео и разговори на високоговорител се използва горния микрофон. А пък Skype и тия другите си ползват долния. Горния най-добрия вариант е да е запушен - пробвай да го изчистиш с игла. Ако не стане сваляш задния капак и проверяваш - има горе 4 conector-чета. На мене ми се беше откачил втория от дясно на ляво който е точно за модула с горния микрофон. Ако си е на място го откачи и закачи пак. Ако това не стане начи положението най.вероятно е сериозно по дънната платка.

ivanb19 при тебе пък може би се е прецакал долния мехрофон който се сменя лесно само че внимавай колко пари ти искат щото повече от 30 лв е обирджийство за смяна на микрофона.
iPhone 4 16GB Nigga Edition iOS 5 Jailbreak
iPhone 2G 8GB iOS 4 Jailbreak
Алкохолът е враг на човека но господ е казал - обичай врагът си
Аватар
PYovchevski
Обратна връзка:

Мнение от PYovchevski »

Здравейте, ако все още някой има този проблем, може да видите тази статия - http://tinyurl.com/iphone4micrepair По този начин реших проблема на моя iPhone 4 и работи перфектно!
Поздрави! :)
Apple iPhone 4 32GB White iOS 5.0.1 - Neverlocked
Apple MacBook 5,1 13" Late 2008 - Aluminium
Публикувай отговор