Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Със Iphone 3GS съм
firm 4.3.0 Jailbreaknat
след като ресторнах до 4.3.0 не мога да ползвам 3g мрежата
мога да звъня и да ми звънят това си работи нормално...но когато отида във Settings-General-About- там срещу Carrier ми е Not Available и немога да го оправя по никакъв начин SIM картата ми работи нормално със друг GSM интернета е на ниво работи си перфектно всичко е точно...преди бях с версия 4.2.1 и iTunes ми изкарваше всеки път да си Update carrier settings обаче нищо не ставаше всеки път... всеки път Successfull обаче след това пак не си работи 3g мрежата...сега със 4.3.0 не ми излиза воабще да Update carrier settings пробвах да си рестартирам телефона да си извадя картата пак да я сложа и нищо няма Update carrier settings но предполагам че и да имаше щеше да е като на 4.2.1 ъпдеитва си го обаче нищо не става... Wi-Fi също работи както трябва ... сега съм 4.3.0 както казах незнам да ли има значение като бях 4.2.1 също беше Jailbreak-нат...
пробвах много неща и четох много из много саитове 2 дена четене и опити Resore jailbreak всички Jailbroken Apps теглене наново играчки големи и нищо накрая днес намерих Iphone Configuration Utility и видях че хората са писали че със него си решават проблема но аз не мога явно не вкарвам правилните настройки на APN-a ако може някой да ми даде точно какво трябва да напиша в полетата за правилен и верен Globul Profile ще му бъда много благодарен или някакво друго решение на проблема ако е възможно също така мислех да ходя в глобула те да ми помогнат ама като ги знам и те колко са компетентни милите предпочитам да не ги тормозя и предполагам че само ще ми загубят времето както и аз тяхното
password-globul
На 4ка с гевей това са настройките - във всичките полета Globul, и 3G-то си тръгна.
Най-после след 2 дена мъчения мерси много аз на APN слагах internet.globul.bg или GPRS GLOBUL или GLOBUL WAP GPRS или BG GLOBUL ама явно съм пропуснал да пробвам със globul
Но иначе през Iphone Configuration трябваше да въведа и IP 192.168.088.011 и Port 8004