Първо искам да се извиня, ако не съм публикувал темата на правилното място... Търсих доста из форума, но намерих стари и безпредметни писания, без конкретно решение на казуса си...

А проблема е следния - след процедура по jailbreak на iPhone 4, 4.3.1, заключен към Глобул всичко си беше наред... Jailbreakme.com - Cydia, WinterBoard , SBSetings, Activator всичко направих както си пише по ръководствата... Няколко дни мед и масло, но от днес сутринта часовника на телефона започна да избързва с няколко минути и досега е с 8 минути напред (за около 11 часа)... Ако включа автоматичната настройка за час от оператора, избързва с точно 1 час и 30 мин. Другото дразнещо нещо е че на няколко пъти през деня ми излиза на началния екран с иконките, по точно в иконата на Itunes сигнализация че имам ъпдейт на приложение... Логвам се в магазина, но ъпдейт няма... Не съм инсталирал почти нищо, освен няколко теми и ровичках малко в SBSetings, за да видя за какво става въпрос... Благодаря на всички включили се в темата ми...