Iphone въпроси за сертификат

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
tachevp

Iphone въпроси за сертификат

Мнение от tachevp »

Здравейте колеги. трябва да направя един тест, за да изкарам сертификат за продажби на Apple. Като цяло всичко ми е ясно но има няколко въпроса, които исках да обсъдя с вас, като по-компетентни.

Въпрос: Клиент ви казва, че има твърде много приложения на своя 3GS, който ползва и ви пита дали може да ползва MULTITASKING, за да си улесни работата. какво ще му отговорите?
А. функцията е достъпна за всички приложения с новия софтуер 4.0 и за всички модели Айфон
Б. функцията е достъпна за всички приложения, който са специално създадени да работят с новия софт 4.0 и за всички модели айфон
В. функцията е достъпна за всички приложения, който са специално създаденида работят с новия софт 4. Multitasking е налична само за iphone4
Г. функцията е достъпна за всички приложения, който са специално създадени да работят с новия софт. налична е за iphone4 i iphone 3GS

относно този въпрос. аз съм ползвал 3G на което имах Multitasking и си работеше със всички приложения. Но тела ми беше JB със софт 4.2.1. при телефон който не е JB ще работи ли? има ли приложения който да работят единствено с Iphone4?

Въпрос: Кои от устройства поддържат iOS4?
както казах ползвал съм 3G със ios4, но ако не се Джейлва ще се поддържа ли?

Въпрос: Ако аз ползвам iphone 3gs а съпругата ми си купи iphone4 ще можем ли да използваме Facetime?
A. Да, след като си свалите новия софт4 на Iphone 3GS ще може да използвате Facetime
Б. Не, изисква се Iphone4

Знам че има програми с който може да се ползва функцията, дори на 3G. Но при тел който не е джейлнат може ли, ако е с новия софт

Въпрос: Аз имам Iphone 3GS, който записва видео. мога ли да използвам Imovie?
А. Да. Когато имате айфон който записва видео, той е съвместим с Аймови
Б. Не. Приложението е съвместимо само с iphone4
victor11

Re: Iphone въпроси за сертификат

Мнение от victor11 »

Въпрос 1: отг. Г.
Въпрос 2: iPhone 3G, 3GS, 4.
Въпрос 3: отг. Б.
Въпрос 4: отг. Б.
(Отговорите се отнасят за устройства без джейлбрейк).
Аватар
naso_95402
Обратна връзка:

Мнение от naso_95402 »

victor11 написа:Въпрос 1: отг. Г.
Въпрос 2: iPhone 3G, 3GS, 4.
Въпрос 3: отг. Б.
Въпрос 4: отг. Б.
(Отговорите се отнасят за устройства без джейлбрейк).

=)) Respect Viktor...щепиш мрака :)
Iphone 5 iOS 9.3 ФЗ R-sim mini
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Аватар
tachevp

Мнение от tachevp »

Наистина цепи мрака, направо ме изуми с бързия отговор. Благодаря!!!
Публикувай отговор