Как е интернета на Глобул?

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
TheSoldier

Как е интернета на Глобул?

Мнение от TheSoldier »

Здравейте. До един, два дена ще се махам от Ментел и ще минавам на Глобул. Такса 30-35лв. И затова съм пред избора дали Ънлимитед с 120мин към всички... или Ъеб и Талк с 60мин., но с интернет. Идеята ми е дали си струва интернета на Глобул? Когато е на максимална скорост как е? YouTube върви ли нормално или трбва да се чака да зареди? Покритието добре ли е? Не познавам никой ползващ този интернет и затова ми трябва точна информация.
iPhone 5 / iOS 7.0
Аватар
uomoto

Re: Как е интернета на Глобул?

Мнение от uomoto »

Ако ще ползваш с максималната скорост си е перфектен нета. Но ако си като мен на web/talk ,от които първите 250mb са на макс, а за след това да не ти говоря(първите 4-5 месеца беше добре и след тези 250mb-max speed) ... ЖЗ.... ползвам нета предимне в Бургас.
Аватар
hovi
Обратна връзка:

Мнение от hovi »

аз съм още от тези 250 МБ и за сега е супер... като свършат ще видим .... но навсякъде вече има wifi
Аватар
tachevp

Мнение от tachevp »

Аз ти препоръчвам Web&Talk.
имаш си много минути и смс към глобул, имаш си минути към другите. С този план който си избрал с 60 минути към другите, с абонамент 35 лева на месец ще имаш и по-голям пакет интернет на максимална скорост. А именно първите 1000 МБ!!
дори след като ги изчерпиш интернета пак може да се ползва спокойно да отвориш форума например или разни сайтове. клипове също, но ще ги чакаш да позаредят.
GbBO

Мнение от GbBO »

Секи месец отначало ли започвтат да се отчитат мб-тите или като сваршат 1 пат и край..
Аватар
hovi
Обратна връзка:

Мнение от hovi »

всеки месец се отчитат - поне при мен
GbBO

Мнение от GbBO »

Аз съм на 54лв на месец, 2.5 гб сигорно трудно ще ги изразходя...
Аватар
tachevp

Мнение от tachevp »

всеки месец на датата на засичане стартира пакета на ново, той е постоянен. през целия период на договора е еднакъв (250, 1000, 2500)
Аватар
Dean1

Мнение от Dean1 »

Аз пък плащам 20 лева за 512 MB но съм си с карта на ваучер де...
По мои наблюдения интернета е супер :-B
Одеве говорих 1 час в скайп и то с видео и ми отчете само 8МБ трафик,разговора протече супер гладко.
Клиповете зареждат моментално и като цяло съм доволен :))
Аватар
hovi
Обратна връзка:

Мнение от hovi »

малко лаг имам при скайпа ?
примерно реша да прекратя видеоразговора ,натискам end call и ми зарежда към 10 секунди което е много дразнещо
Публикувай отговор