E символ в статус бара на Iphone 3g/3gs
E символ в статус бара на Iphone 3g/3gs
Здравейте,
горе в статус бара на екрана, до обхвата от време на време се появява едно "Е", което варира в черен и син цвят (но не е "Е" в син фон). Четох тук там, че това била индикация, че телефона хващал Edge мрежата на оператора. Понеже не искам да ползвам интернета на оператора, съм изключил къде що видях нещо за нетуоркинг и нет (нямам АПН насртойки и тн), обаче като влязох в apple store-a пущинията почна да зарежда и отвори някаква страница, както и когато цъкнах там на некви карти, локатор ли кво беше (не е ГПСа). Въпросът ми е, възможно ли е да блокирам със сигурност всякакви нет активности през мрежата на оператора ? Как ? Искам само wi-fi нет да ползвам, и когато той не е включен да ми казва няма връзка или квото може ...
горе в статус бара на екрана, до обхвата от време на време се появява едно "Е", което варира в черен и син цвят (но не е "Е" в син фон). Четох тук там, че това била индикация, че телефона хващал Edge мрежата на оператора. Понеже не искам да ползвам интернета на оператора, съм изключил къде що видях нещо за нетуоркинг и нет (нямам АПН насртойки и тн), обаче като влязох в apple store-a пущинията почна да зарежда и отвори някаква страница, както и когато цъкнах там на некви карти, локатор ли кво беше (не е ГПСа). Въпросът ми е, възможно ли е да блокирам със сигурност всякакви нет активности през мрежата на оператора ? Как ? Искам само wi-fi нет да ползвам, и когато той не е включен да ми казва няма връзка или квото може ...
Re: E символ в статус бара на Iphone 3g/3gs
Поне напиши с какъв телефон и кой фърмуер си? Тука ясновидци няма!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
settings > general > network > cellular data off
и би трябвало да изчезне
и би трябвало да изчезне
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Зависи с кой OS е.
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
3g с 3.1.3 (май, че не е пред мен, ама това е)
Ако искаш да си сигурен, че ти е изключен EDGE най-лесно е да влезеш в General - Network - Cellular Data Network и там на APN, Username и Password слагаш например точки и по този начин няма шанс да влезеш.
Тук, в форума има доста подробно ръководство
за спиране на мобилният нет, написано за Вас, грамотно,
цветно и с картинки. Да не говорим за другата маса от подобни теми!
Необходимо ли е отново и пак да се дават едни и същи съвети?!
за спиране на мобилният нет, написано за Вас, грамотно,
цветно и с картинки. Да не говорим за другата маса от подобни теми!
Необходимо ли е отново и пак да се дават едни и същи съвети?!
"Legio Patria Nostra"
За да няма повече въпроси ето ти темата - Kак да спрем мобилния интернет на своя iPhone
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
мисля, че си реших проблема, като въведох грешни настройки на мрежата. Преди това четох надълго и широко във форума, варианти, програми колкото искаш, и въпреки блокажа на Едж през СБС приложението от линка по-горе, нета продължи да работи.
На Мтел съм и нямах настроен едж. Сега Е-то пак свети постоянно, но като пробвам неще да се свърже, дано съм решил проблема.
На Мтел съм и нямах настроен едж. Сега Е-то пак свети постоянно, но като пробвам неще да се свърже, дано съм решил проблема.
A можеше да си спестиш всички тези врътки и ядове, ако се беше "светнал" да се обадиш на оператора си и да заявиш да ти спрат нета
В момента с тези грешни настройки ще си "изпържиш" батерията!

"Legio Patria Nostra"