Счупено стъкло на дисплей
Re: Iphone 5 счупен дисплей.
И аз си счупих предното стъкло на 5та и ,
Мтел искат 510 лева, поради това, че съм го взел с
абонаментен план на преференциална цена, не
мога да го върна и да доплатя за нов.
Цената от 510 лева ми се вижда абсурдна,но
на този етап, нямам друг избор, незнам какво да правя.
Мтел искат 510 лева, поради това, че съм го взел с
абонаментен план на преференциална цена, не
мога да го върна и да доплатя за нов.
Цената от 510 лева ми се вижда абсурдна,но
на този етап, нямам друг избор, незнам какво да правя.
-
Пукнато предно стъкло на Iphone 4
Здравейте, искам да попитам за смяна предното стъкло на Iphone 4 какви пари ще ми струва. Всичко си работи тъч и дислпей.
П.п трябва да кажа горе долу цена днес на човека който ми го счупи ...
П.п трябва да кажа горе долу цена днес на човека който ми го счупи ...
Re: Пукнато предно стъкло на Iphone 4
Трябва да се смени и дисплея , тоест всичко отпред.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
-
да това го знам, а може ли да ми кажете ориентировъчна цена и къде да отида ... ? За София става въпрос .
-
само с това дали ще стане? http://dice.bg/apple-iphone-4-display-g ... em4301?r=1 , нали уж стъклото и дисплея за залепени как става номера ?
Напукан екран на iPhone 5
Здравейте,
значи изпуснах си телефона леко, но стъклото все пак се напука, прилагам и снимки да видите за кво става въпрос.
Иначе всичко си работи, няма проблем с нищо, просто е много грозно да седи така напукано.
В сервиза на Apple ми предлагат някви схеми да го пращам някаде си, та да доплащам, та да ми пращали ново и някви такива дето няма да станат.
В един сервиз също питах и там някакви нереални неща ми говорят, че 500 лв струвало, и че не могло само стъкло да се вземе ми всичкото там, иначе самата смяна струвала 50 лв.
Та въпроса ми е.. има ли от къде да си поръчам това всичкото на нормална цена и да го дам само да го сменят или няма?
То самия телефон още го изплащам, така че нямам намерения да давам такива пари.. ако все пак друго не може, ще му лепна един протектор отгоре и това е.

значи изпуснах си телефона леко, но стъклото все пак се напука, прилагам и снимки да видите за кво става въпрос.
Иначе всичко си работи, няма проблем с нищо, просто е много грозно да седи така напукано.
В сервиза на Apple ми предлагат някви схеми да го пращам някаде си, та да доплащам, та да ми пращали ново и някви такива дето няма да станат.
В един сервиз също питах и там някакви нереални неща ми говорят, че 500 лв струвало, и че не могло само стъкло да се вземе ми всичкото там, иначе самата смяна струвала 50 лв.
Та въпроса ми е.. има ли от къде да си поръчам това всичкото на нормална цена и да го дам само да го сменят или няма?
То самия телефон още го изплащам, така че нямам намерения да давам такива пари.. ако все пак друго не може, ще му лепна един протектор отгоре и това е.

Re: Напукан екран на iPhone 5
След като работи,събери 510 лева и го носи на Оператора от който е купен iPhone 5.
Така няма да ти отпадне и Гарнцията .
Ако е Глобулски имат и застраховки , поинтересувай се стига да си е платил .
Re: Счупено стъкло на дисплей
Я, кажи какво точно значи "с гаранция"? Гарантирано ако го счупи, ще купи оригинален дисплей отнякъде или ще се търсим с бухалки? Друг е въпросът 200лв за стъкло?! Извинявай, ама 27" стъкло за мак е 192 с ДДС от официалния вносител.
"Мисля-значи съществувам"
Здравеите аз съм в гермния и мога да кажа на всички че тук има дисплей за 4 - 24 евро и за 5 - 68 евро колкото до смяна има много клипове в нета за това аз лично съм сменял на 4 и 5.
Ела смени някому тук, дай му три или шест месеца гаранция(не на приказки) и тогава разказвай за цени. Много ме кефите, честно.
"Мисля-значи съществувам"
Дисплейте са с гаранция. И ако е поврен се връща а колкото до това какво правят в моята мила страна мога само да съжалявам.
Следващия на редицата е синковеца, счупен дисплей на 4с. Аз порових из нета и поръчах това
http://dx.com/p/replacement-touch-scree ... ack-113601
В петък ми дойде бележката за доставен малък пакет в пощенския клон, но за съжаление ще го взема чак в понеделник. Ще докладвам подробно.
http://dx.com/p/replacement-touch-scree ... ack-113601
В петък ми дойде бележката за доставен малък пакет в пощенския клон, но за съжаление ще го взема чак в понеделник. Ще докладвам подробно.
Дисплея пристигна в пълен комплект, направих снимки, добре пакетирано и всичко е налице. Само остава да направя успешна смяната и да видя как ще работи 

Монтирах го, засега работи нормално. Никакви забележки
поръчахме го на 15.09, доставено на 07.10. Успех на всички. 

Здравейте , всички дисплеи ( iphone4/4s/5 ) са комплект и се сменят заедно. В момента има технология да се раздели тъча и дисплия и да се залепят отново . Тази процедура е приложима и за скъпите дисплеи на Самсунг и други марки . Вероятността да се получат мехурчета при залепването е голяма но при внимателно поставяне и опит , резултата е много добър .
При iphone4/4s не се прави поради не рентабилност , т.е. цената на слепения комплект е измерима с фабричния .
За iphone5 и за Galaxy S3 и S4 , NOTE сме правили много и стават добре . Можете да намерите на много места в София ( при нас www.iFix.bg) , мисля че вече и в други градове правят .
При iphone4/4s не се прави поради не рентабилност , т.е. цената на слепения комплект е измерима с фабричния .
За iphone5 и за Galaxy S3 и S4 , NOTE сме правили много и стават добре . Можете да намерите на много места в София ( при нас www.iFix.bg) , мисля че вече и в други градове правят .
Ако искате да спестите пари и притеснения от сервиз, може да си го направите и сами ако ви се занимава и сте внимателни в ръцете : http://www.youtube.com/watch?v=8Yu6JybC60o - iPhone 4/4S
http://www.youtube.com/watch?v=re5Df4SvjMs - iPhone 5
Не съм сигурен дали процедурата може да стане без нещата от линка под видеото.
http://www.youtube.com/watch?v=re5Df4SvjMs - iPhone 5
Не съм сигурен дали процедурата може да стане без нещата от линка под видеото.
- Steve Jobs
- Steve Jobs
-
- Обратна връзка:
В ebay продават много такива кит-ове за Iphone 5 - само стъкло, плюс всичките нужни инструменти. Струват около 7 долара. Аз лично не мога да се справя със смяната.
Интересувам се - има ли някой в София, който е извършвал тази процедура по смяна на стъкло (отлепване от дигитайзера и залепване на новото стъкло). Имам Iphone 5 с пукнато предно стъкло, но не ми се дават стотици левове за смяна на целия дисплей.
Интересувам се - има ли някой в София, който е извършвал тази процедура по смяна на стъкло (отлепване от дигитайзера и залепване на новото стъкло). Имам Iphone 5 с пукнато предно стъкло, но не ми се дават стотици левове за смяна на целия дисплей.
Смяната на дисплея на iPhone 5 не е като тази при 4/4S. Т.е. става малко по-трудно. Принципно дисплея със стъклото комплект струва около 250лв и смяната е в порядъка на 50-80лв. В София има един човек, който прави смяна само на стъклото, но честно казано процедуарата трае много и резултата не е перфектен. На места правят смяната и за 400лв.
Не се панирайте и не се чудете защо са такива цените. Спомнете си едно време колко искаха за 4-ките. Един сайт с име предлага комплекта за 300лв. намерете някой да ви го смени за 50лв и сте в играта отново.
Не се панирайте и не се чудете защо са такива цените. Спомнете си едно време колко искаха за 4-ките. Един сайт с име предлага комплекта за 300лв. намерете някой да ви го смени за 50лв и сте в играта отново.
pineApple iPhone 8GB first gen. V. 2.0 + AKG K 324 P/BOSE Tri-Port IE
Apple iPhone 5 Black&Slate 16GB ФО::iOS 7.1+ AKG K370
Apple iPad mini Retina Space Gray 64GB WiFi+LTE::iOS 7.1
Apple iPhone 5 Black&Slate 16GB ФО::iOS 7.1+ AKG K370
Apple iPad mini Retina Space Gray 64GB WiFi+LTE::iOS 7.1
Re: Напукан екран на iPhone 5
Абе вие парите имате ли ги за нещо?!?gogi71 написа:След като работи,събери 510 лева и го носи на Оператора от който е купен iPhone 5.
По-добре да смени стъклото за 100лв или целият екран с стъкло за 180лв..
А за 510лв може да си купи още един iPhone 5 здрав да си има 2..
5.2.00
Купен от Мтел преди година и малко. На apple гаранцията изтече преди две седмици. Ориентировъчно цени и места в София, където мога да си взема дисплей, за да си го сменя?
iPhone 6+ (16GB)
iPhone 5 (16GB)
iPad 4 (32GB-3G)
iPod 5 (32GB)
MacBook Pro RETINA 13' late 2013 8/256
iPhone 5 (16GB)
iPad 4 (32GB-3G)
iPod 5 (32GB)
MacBook Pro RETINA 13' late 2013 8/256
Има ли някакво развитие по въпроса с дисплеите? Моето предпазно стъкло го пукнах, но такива цени чух, че лошо ми става
, намерих един сервиз в София, който даде оферта от 30лв. за смяна ако отида с моя част. До 180лв. бих дала общо, но не повече , от къде ще препоръчате от чужбина да поръчам digitizer ? Ако не намеря ще си карам така докато не паднат цените, както стана с 4, криза е все пак. 

Счупено предно стъкло на iPhone 4
Здравейте!
Съжалявам и моля да ме извините,ако темата не е за тук.
След три годишно успешно и безпроблемно ползване,снощи си счупих предното стъкло по много глупав начин на iPhone 4.
Искам да ви помоля да ме посъветвате как да процедирам.Не искам да преминавам на следващите модели,защото не ми допадат на 100%.Искам да излезе 6-цата и да взема нея.
Пред голям размисъл съм дали да сменям стъкло и тъч (чувала съм,че няма оригинални части в България и не се знае как ще ти го направят) или да си купя втора ръка друга 4-ка и да дам моя за части.Има ли начин при закупуване на употребяван телефон да се провери състоянието му на сервиз и от там да ми дадат информация читав ли е и дали в е добро състояние .. има ли дефекти и проблеми?
Моля за съвет как да процедирам.
Съжалявам и моля да ме извините,ако темата не е за тук.
След три годишно успешно и безпроблемно ползване,снощи си счупих предното стъкло по много глупав начин на iPhone 4.
Искам да ви помоля да ме посъветвате как да процедирам.Не искам да преминавам на следващите модели,защото не ми допадат на 100%.Искам да излезе 6-цата и да взема нея.
Пред голям размисъл съм дали да сменям стъкло и тъч (чувала съм,че няма оригинални части в България и не се знае как ще ти го направят) или да си купя втора ръка друга 4-ка и да дам моя за части.Има ли начин при закупуване на употребяван телефон да се провери състоянието му на сервиз и от там да ми дадат информация читав ли е и дали в е добро състояние .. има ли дефекти и проблеми?
Моля за съвет как да процедирам.
iPhone 4 16GB ФЗ
iPhone 5S 16GB Unlocked
iPhone 7 128GB Unlocked
iPhone XS 64GB Unlocked
iPad Air WiFi 16GB
MacBook Pro Retina 13''
Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 3
iPhone 5S 16GB Unlocked
iPhone 7 128GB Unlocked
iPhone XS 64GB Unlocked
iPad Air WiFi 16GB
MacBook Pro Retina 13''
Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 3
Ако не е много счупен си го ползвай, според мен.
- Steve Jobs
- Steve Jobs