Siri

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Публикувай отговор
mikele395

Re: Siri

Мнение от mikele395 »

Стига с тези кражби на инфо!!!
Който се притеснява да не прави джейл!!!
Всичко което инсталирате от сидия и инсталос може да е червей и да краде инфо!!!
Сайта е пренатоварен за това понякога крашва.....

П.П:- В момента работи перфектно!!!
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Хубаво е че има такива специалисти като теб да ни отворят очите. Аз така съм се наплашил от тези кражби на инфо от телефона ми , че сън ме ме лови. през 10 мин. следя дали са ми там снимките от ФБ и дали не ми е изтрит някой SMS. Сега като ми каза и това за джейлбрейка, вече ме разкандардиса да джейлвам съвсем. А тъкмо ме бяха навили. Ти си смел човек щом си позвояваш да джейлваш.
А дали ще има проблем, ако си купя за 1.50лв. Еvi от AppStore или VoiceActions и каква е разликата между тях и това руско Сири?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
naso_95402
Обратна връзка:

Мнение от naso_95402 »

Параноирал си се Гьоре! :D :P
Iphone 5 iOS 9.3 ФЗ R-sim mini
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
mikele395

Мнение от mikele395 »

Снимките от ФБ......,малееееее.....Изображение
lusman

Мнение от lusman »

хахахаха
хората имат пари и пароли за банкови сметки и тем подобни нашия за ФБ снимките се е запритиснил..
iPhone 4 16GB - iOS 5.0.1
iPad 2 16GB 3G - iOS 5.0.1
petko1523

Мнение от petko1523 »

Абе хора вие направо ще ме убиете с тези ваши притеснения.Ако някой хакер иска да ви открадне нещо от телефона той ще ви го открадне и даже няма да разберете за това.
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
buddhabar

Мнение от buddhabar »

При мене siriport си работи чудесно, който не го устройва и има параноя да не му свият инфото, да не го ползва. Аз си го ползвам и съм адски доволен :x
iPhone 6 Plus ФО Ментелски iOS 9.1
lusman

Мнение от lusman »

donchos написа:http://www.ijailbreak.com/cydia/how-to- ... on-ubuntu/
Може само да казва колко е часа и още една функция, за останалите неща трябва да се инсталират разни плъг инс.
mirage

Мнение от mirage »

Само аз ли хванах иронията в поста на gorgior, всички накълвахте като шарани на млечна царевица...
iPhone 6S Space Gray 64GB, ФО, iOS 9.3.1
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

mirage написа:Само аз ли хванах иронията в поста на gorgior, всички накълвахте като шарани на млечна царевица...
Май! :))
Mr. Bean
ilianani6665

Мнение от ilianani6665 »

Еми така сме ние ШАРАНИТЕ, вие ПРОФЕСОРИТЕ не се занимавайте с руски крадливи сирита за да ви е мирна главата !!! :))
3DGlasses

Мнение от 3DGlasses »

lusman написа:
buddhabar написа:Siriport работи на 100% =)) Въпросът, обаче дали се точи инфо от телефона остава неразгадан ?:-/ . При мене си бачка без никакви грешки.
Точи точи всичко изсмуква. Виж поста на сладурко:
sladyrko написа:
За по-разбиращите, могат да се порарзовят с Ифаил и да видят сами, че е настроено да им препраща - пароли, смс-и, емайли и адрес бук... Ако разбирате достатъчно триете 5 реда и го предотвратявате.. За останалите телефоните им са отворена книга с Сирипорт! :)

Ама не иска да каже как да го оправим...
И така и никой не каза как се прави номера(Ако изобщо може да стане де!). Някой, ако е наясно, моля да сподели. И моля без излишни мнения, ако знаете кажете, ако не... Мерси много :)
buddhabar

Мнение от buddhabar »

lusman написа:
buddhabar написа:Siriport работи на 100% =)) Въпросът, обаче дали се точи инфо от телефона остава неразгадан ?:-/ . При мене си бачка без никакви грешки.
Точи точи всичко изсмуква. Виж поста на сладурко:
sladyrko написа:
За по-разбиращите, могат да се порарзовят с Ифаил и да видят сами, че е настроено да им препраща - пароли, смс-и, емайли и адрес бук... Ако разбирате достатъчно триете 5 реда и го предотвратявате.. За останалите телефоните им са отворена книга с Сирипорт! :)

Ама не иска да каже как да го оправим...
Е, какво да го гледам тоя пост??? Ти нещо смислено или доказателствено виждаш ли? Тоя може да напише да се срежеме вените, ще го послушаш ли? L-)
3DGlasses

Мнение от 3DGlasses »

Въпросът ми е дали може да се спре изпращането на пароли и друга важна информация?
buddhabar

Re:

Мнение от buddhabar »

А ти сигурен ли си, че изобщо се препраща някаква информация, където и да е???
lusman

Re: Re:

Мнение от lusman »

buddhabar написа:А ти сигурен ли си, че изобщо се препраща някаква информация, където и да е???

Много хора твърдят че да(ако изобщо четеш и други форуми по света) и има логика, все пак се свързваш чрез външен порт/сървър.
buddhabar

Мнение от buddhabar »

lusman написа:
buddhabar написа:А ти сигурен ли си, че изобщо се препраща някаква информация, където и да е???

Много хора твърдят че да(ако изобщо четеш и други форуми по света) и има логика, все пак се свързваш чрез външен порт/сървър.
Чета, да и пак не прочитам да има някой лично да се е опарил. А ти?
petko1523

Мнение от petko1523 »

Абе хора вие направо ще ме убиете по добре да не бях казвал тук за siriport а да бях почнал да ви съветвам да си купите 4s за хиляда+.Не си инсталирайте Siri като ви изстрах толкова да не ви откраднат нещо а даже по добре не си и пускайте нет.Абе най добре не си купувайте смартфон че току що някой по умен може да ви го хакне и да ви открадне скъпоценната информация :))
lusman

Мнение от lusman »

buddhabar написа:
lusman написа:

Чета, да и пак не прочитам да има някой лично да се е опарил. А ти?
И аз не съм.
Аватар
senator4o

Мнение от senator4o »

Sashiko20 написа:http://jailbreakhow.net/100/
При мен се получи ! Имам и клип, но след 10-на минути приказки, отново спря L-)

iPad 2 iOS 5.0.1 :)
iPhone 6 16GB Silver 8.1.2 (Telenor BG)
iPad 2 + WiFi + 3G + 16GB White, FW 7.0.4 Jailbreaked with Evasi0n 1.0.0
Аватар
iNewbie

Мнение от iNewbie »

Вие как очаквате да се опарите, да ви звънят вечер да ви се подиграват колко сте прости, че сте си дали контактите, както и на всичките си приятели ли?!

Еми ще ви разочаровам. Хората си правят спам листи с милиони мейл адреси, гледат групите, търсят сходни и ги профилират. После се продават за 100-200 000 долара на милион мейла, ако не и повече.

И утре ще почнеш да получаваш писма за уголемяване на пениса. Както и всичките ти приятели. Щото си пробвал с руското прокси примерно.
 MacBook Pro 15" i7
 iPhone 5 iOS 6.0.2
buddhabar

Мнение от buddhabar »

Да ти кажа, за сега нямам проблеми нито с мейли, нито с пароли /често си проверявам банковата сметка през телефона/. Та не знам кой и с какво разочароваш, но аз ползвам руското сири вече 1 седмица, че и повече.

EDIT: може и да не ми е дошъл реда все още, но ще се жертвам B-) Ако се появи проблем, ще пиша незабавно. За сега всичко е ОК и сървъра работи на 6.
Последно промяна от buddhabar на 07 Фев 2012, 16:45, променено общо 3 пъти.
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

Някой пробвал ли е The Three Little Pigs? http://paradox-productions.net/?page=homepage
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
hopekiller

Мнение от hopekiller »

Аз го бях сложил, за 2-3 дни- ни стон, ни вопл.Същата песен на нов глас.
Странно защо устройството стана малко по-бавно и го махнах.
Не мисля че на този етап някое ще проработи както трябва, сигурно ще трябва да се изчака известно време :)
iPod touch 4g 5.0.1 redsn0w
Публикувай отговор