Siri

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Публикувай отговор
jh_ivanov

Re: Siri

Мнение от jh_ivanov »

това com.apple.asistant.plst се появява след всяка проба трябва ли преди всяко Хай Сири да се трие
вече 2 дена го мъча мамка му и не иска да тръгне
помагайтеее
iPhone 7 32GB , iOS 10.2
Аватар
thunder4o

Мнение от thunder4o »

jh_ivanov И аз съм със същият проблем. Ще го мъча още ден два. :)
Glory Glory Man Utd
lusman

Мнение от lusman »

sladyrko написа:За по-разбиращите, могат да се порарзовят с Ифаил и да видят сами, че е настроено да им препраща - пароли, смс-и, емайли и адрес бук... Ако разбирате достатъчно триете 5 реда и го предотвратявате.. За останалите телефоните им са отворена книга с Сирипорт! :)

Да обясни ако обичаш как да го направим ... и как можем да fix-нем fb

П.С. Ако някой също знае как се прави да пише, пари не струва...
iPhone 4 16GB - iOS 5.0.1
iPad 2 16GB 3G - iOS 5.0.1
Twistar4o

Мнение от Twistar4o »

@sladyrko Да, хайде да не се правим на интересни, ако разбираш ни обясни къде какво да трием, иначе малко няма смисъл от коментара ти! :-B
aki

Мнение от aki »

jh_ivanov написа:това com.apple.asistant.plst се появява след всяка проба трябва ли преди всяко Хай Сири да се трие
вече 2 дена го мъча мамка му и не иска да тръгне
помагайтеее
Естествено, че ще се появява! Целта е да го изтриете веднъж и да рестартирате телефона това е ! И относно руското сири - при мен си бачка без проблем! Номер едно е!!!
IPhone 4 16GB BLACK GLOBUL
IPod touch 8GB
buddhabar

Мнение от buddhabar »

Siriport работи на 100% =)) Въпросът, обаче дали се точи инфо от телефона остава неразгадан ?:-/ . При мене си бачка без никакви грешки.
iPhone 6 Plus ФО Ментелски iOS 9.1
lusman

Мнение от lusman »

buddhabar написа:Siriport работи на 100% =)) Въпросът, обаче дали се точи инфо от телефона остава неразгадан ?:-/ . При мене си бачка без никакви грешки.
Точи точи всичко изсмуква. Виж поста на сладурко:
sladyrko написа:
За по-разбиращите, могат да се порарзовят с Ифаил и да видят сами, че е настроено да им препраща - пароли, смс-и, емайли и адрес бук... Ако разбирате достатъчно триете 5 реда и го предотвратявате.. За останалите телефоните им са отворена книга с Сирипорт! :)

Ама не иска да каже как да го оправим...
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Значи всички много се боите от това някой да не ви открадне скъпоценната информация от телефона, но всички го качвате Siri-то и му се радвате. Е смятат те ли, че за тези два-три дена не са ви дръпнали ценното инфо от телефоните. Това е все едно три дена да ходите голи и днес да се питате дали аджеба някой не ви е видял срамотите! :))
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
lusman

Мнение от lusman »

gorgior написа:Значи всички много се боите от това някой да не ви открадне скъпоценната информация от телефона, но всички го качвате Siri-то и му се радвате. Е смятат те ли, че за тези два-три дена не са ви дръпнали ценното инфо от телефоните. Това е все едно три дена да ходите голи и днес да се питате дали аджеба някой не ви е видял срамотите! :))

Много си прав.. Ама не е късно да се направи...
Има още които не са пуснали сири порта само заради тази причина и ще е полезно ако някой помогне и сподели инфото как да оправим проблема.
buddhabar

Мнение от buddhabar »

gorgior написа:Значи всички много се боите от това някой да не ви открадне скъпоценната информация от телефона, но всички го качвате Siri-то и му се радвате. Е смятат те ли, че за тези два-три дена не са ви дръпнали ценното инфо от телефоните. Това е все едно три дена да ходите голи и днес да се питате дали аджеба някой не ви е видял срамотите! :))
Ами, да ти кажа не е все едно да съм ходил 3 дена без дрехи и да се питам, дали някой ми е видял "прелестите", а не "срамотите", но както и да е. Аз си го ползвам и мисля, че няма къде да видиш да съм се вайкал, че някой видиш ли, ми е скатал инфото от телефона!!! Има някаква логика във въпроса на колегата, но ако е направен с цел кражба на инфо, siriport нямаше да функционира на 100%, а щеше да е като всички останали пародии на SIRI :-w
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Добре вие го качвате това Siri а колко приложения спират да работят след като го инсталирате?
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Има още които не са пуснали сири порта само заради тази причина и ще е полезно ако някой помогне и сподели инфото как да оправим проблема
А има ли проблем и какъв е? Някой ще ми открадне паролата за Фейсбук ли? Или 30$ от сторето. Алал да са му! Ценна информация не се държи в телефон или компютър дами и господа . Това е начина да се предпазите.
lusman

Мнение от lusman »

gorgior написа:
Има още които не са пуснали сири порта само заради тази причина и ще е полезно ако някой помогне и сподели инфото как да оправим проблема
А има ли проблем и какъв е? Някой ще ми открадне паролата за Фейсбук ли? Или 30$ от сторето. Алал да са му! Ценна информация не се държи в телефон или компютър дами и господа . Това е начина да се предпазите.

Има колеги които в телефона всичко имат, които нямат време да ходят до банки, майлите им и много други важни неща. той аифона не е само за игри и обажданиа, а да се изполва и да ти олесни животеца...
Както и да е, и да нямаш ценна инфо в телефона защо тази инфо да отива при някой който не трябва?
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Точно заради това първо се интересувайте какво качвате, а не търсете спасение след като вече сте пуснали троянския кон!
lusman

Мнение от lusman »

gorgior написа:Точно заради това първо се интересувайте какво качвате, а не търсете спасение след като вече сте пуснали троянския кон!

С една дума колегата за да сподели инфото май чака първо да си платим и чак тогава ще каже голямата тайна...
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Колегата ви няма инфо, просто изпъква. ;)
Iphone4

Мнение от Iphone4 »

Щом не бачка фейсбук значи там е пипано
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
buddhabar

Мнение от buddhabar »

Аз нямам проблеми нито с fb, нито с което и да е друго приложение, за другите не знам, нека споделят B-)
Iphone4

Мнение от Iphone4 »

На мен не ми бачкаше скайп фейсбук всички игрици и се ядосах и го изтрих... Да го ду*** руснаците скапани
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
Аватар
zdravko96
Обратна връзка:

Мнение от zdravko96 »

При мен всичко си бачка вече на 100%. Фейсбук работи на 100% , даже нямах нотификейшън на него а сега като го затворя и ми се появяват :)) Евала на руснаците. Бог да ги поживи =)) =)) =)) <:-P

Eто и снимчица - говоря за 4ката не за 4(С)ката - ТУК
Аватар
thunder4o

Мнение от thunder4o »

Още го мъча, и не става и не става.........тцтцтцт :))))))))))))
Glory Glory Man Utd
ilianani6665

Мнение от ilianani6665 »

и при мен тръгна сиритоо след дълги опитии
Аватар
zdravko96
Обратна връзка:

Мнение от zdravko96 »

thunder4o написа:Още го мъча, и не става и не става.........тцтцтцт :))))))))))))
а я виж, при мен на домашния ми нет не тръгна. Пробвах го в един приятел и тръгна :) сега си работи и под 3Г
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

A VoiceUtils работи ли?
Аватар
zdravko96
Обратна връзка:

Мнение от zdravko96 »

gogi71 написа:A VoiceUtils работи ли?
сичко работи, но неможах да разбера, защо като активирам voice over ми се включва мъжкия глас който грачи кат *****
Публикувай отговор