Siri
Re: Siri
Незнам аз лично съм с 3G[s] 32GB и ползвам "SPIRE" перфектно си върви не бави тела ама тея "PROXY" сървъри...може би защото "TWEAK" - ка е нов и няма читави сърварчета.Чуда се дали да закупа един или да чакам...?Защото познавам доста хора с 4S, но незнам как мога да направя тека че да ползвам техния "PROXY" ...
Колко струва работещо Proxy и колко човека могат да ползват 1 ?
Iphone 3GS Black 16GB AT&T - 5.0.1 BB: 06.15.00 Jail
Iphone 4 White 16GB М-тел 6.1 Jail
HTC EVO 3D
Iphone 4 White 16GB М-тел 6.1 Jail
HTC EVO 3D
-
30тина долара ама незнам колко могат да го ползват
След инсталиране на Spire винаги имам проблем с фейсбук апп ... стои зациклил на синята страница Фейсбук и фейсбук месинджер ми се бъгва... след Ремув всичко пак е окей... друг с подобен проблем?
iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
на мен половината приложения спират да работят
тези качени от инсталоус
след изтриване на сири се оправиха
тези качени от инсталоус
след изтриване на сири се оправиха
iPhone 7 32GB , iOS 10.2
Защо би си инсталирал напълно безплатна апликация през инсталоус...
MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
-
Аз направих всичко , пробвах 200 проксита и винаги ми дава грешка и да опитам по късно ... ?
Абе,скоро хакерчетата ще измислят нещо ще направят сигорно някой сървър който ще се ползва от всички според мен...затова чакайте и не бързайте... а на тея с 4S-ките много им завиждам 

И кво им завиждаш? За какво ти е това Сири? Дори и на английски да говориш пак не те разбира заради шибания им акцент.. другото което е указателя ти е с БГ имена и също няма да го разбере.. супер малоумна функция за нашата държава. Аз я изключих, не мога да я използвам! Не съжалявай заради Сирито 

iPhone 6+
-
хора , имам достъп до iphone 4S ( в глонул магазините
) а как мога да взема проксси от там , за да имам сири , пробвал съм с 100 проксита , не става . Моля ви кажете ми как да взема прокси от 4С

iPod Touch 4 gen. 8gb White FW 5.0.1
iPhone 3G[S] 8GB Black FW 5.1.1
iPhone 3G[S] 8GB Black FW 5.1.1
-
Няма да е зле някои да отговори на този въпрос,аз също имам приятел с 4с ???
На въпроса как работи всичко съм писал още на миналата страница. Проксито има нужда веднъж да се закачи 4S-ка на него само, нищо повече.
Иначе ако говориш английски нормално Siri-то си работи перфектно. Ако говориш като пакистанец - не те разбира. Не ми се пишеше, ама и таква тъпотия излезе за "мъжки" и "женски" сири-та. Въпросното "мъжко" сири всъщност е гласа с бритиш акцент. Може да го пробвате защото е по-рязък и по-близък до българския.
Аз си сложих прокси на мой сървър, ауторайзнах на едно приятелче 4S-ката и си го ползвам.
Иначе ако говориш английски нормално Siri-то си работи перфектно. Ако говориш като пакистанец - не те разбира. Не ми се пишеше, ама и таква тъпотия излезе за "мъжки" и "женски" сири-та. Въпросното "мъжко" сири всъщност е гласа с бритиш акцент. Може да го пробвате защото е по-рязък и по-близък до българския.
Аз си сложих прокси на мой сървър, ауторайзнах на едно приятелче 4S-ката и си го ползвам.
MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
-
Не ти просто си обеснил как работи и къде се свързва сървъра. Тук въпроса е като вземем една 4ска в ръка какво да правим ?
здравеи те искам да попитам как може да се истарира на айфон 4
@kibira, виж колко хубаво е написано и то в същата тема, в която питаш (страница 9).
офф: това че използваш кирилица, не значи че пишеш на български...Lambenstein написа:Значи има СИРИ за 4-ка, даже за 3GS и iPad, казвам ви от сега, не използвайте H1Siri, защото те крадът личната информация на използващите го.
Решението е Spire, може да си го инсталирате по този начин Цък, ако не зарежда бързо изчакайте, защото сирито е около 100мб и тегленето ще отнеме време. Трябва да си намерите някое прокси, в което се сигурни, че няма да ви открадне информацията. Ако не, може да си направите прокси по този начин-Цък. Има и видеота, които пак ще ви свършат работа.
Единствения бъг на Спайр е,че може да не ви се отварят, демек да крашват. Затова ви препоръчвам този начин - Цък. Спайр не работи добре с семи-тетерд джейлбреик, затова ви препоръчвам ън тетерд.![]()
Ако имате проблемчета постнете тук!
И пак ви препоръчвам да махнете H1Siri!!!
Едит: Спайр инсталира Сири, нови позволява да използвате частни или различни прокси сървъри. Сири изглежда по същият начин.
Тук ще поствам ъпдати на Спайр и на самото сири. Но само тези, които са сигурни.
-
Някой подкарал ли го е това сири и може ли да се използва с 3г мрежа а не wi-fi ?
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Най - глупавия въпрос, който съм чел в тази тема. Разбира се, че може иначе каква ще му е целта?!
Аз го подкарах на 3G[S], но сървърите крашват много често и нямам нерви.
Аз го подкарах на 3G[S], но сървърите крашват много често и нямам нерви.
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
-
Спокойно лее брачед човека просто пита,кво от тва ? Нали за тва е тоя форум да питаме и да си изасяняваме някой неща !!!
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Аз съм напълно спокоен!
Ако беше прочел цялата тема нямаше да има нужда да пита 

iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
-
nasoblg95 Прочел съм и следя темата постоянно , просто имам предвид дали някои с безплатните проксита го е подкарал . Май най-тъпия си ти , и аз съм спокоен . Такива хейтъри като теб дърпат държавата в тази посока ....
Опитах да инсталирам H1Siri на iphone 4 iso 5.0.1 до някъде успях,но когато рестартирах, тел блокира и не може да се стартира..
Някой има ли идея какво да правя...

Три дена ми работи с този сертификат: http://siri-bh.no-ip.org/blog-4.crtPr0TeCToRr написа:nasoblg95 Прочел съм и следя темата постоянно , просто имам предвид дали някои с безплатните проксита го е подкарал . Май най-тъпия си ти , и аз съм спокоен . Такива хейтъри като теб дърпат държавата в тази посока ....
и с това proxy: https://siri-bh.no-ip.org:1005/ .....,не просто http,a https
до снощи 20:00
Сега се опитах да преинсталирам сертификата,но е:-server not found
В сертификата беше отбелязано,че е валиден до 30.12.2012
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Подхващаш друга тема, която ти предалгам да не, защото аз не съм хейтър. А и ти си противоречиш, защото сега каза съвсем друго нещо. Да беше попитал с безплатно прокси дали някои го е пдокарал. Прочети си пак мнението.Pr0TeCToRr написа:nasoblg95 Прочел съм и следя темата постоянно , просто имам предвид дали някои с безплатните проксита го е подкарал . Май най-тъпия си ти , и аз съм спокоен . Такива хейтъри като теб дърпат държавата в тази посока ....
И не съм казал, че ти си тъп! Мери си приказките. Нито разбираш повече от мен, нито си по - умен от мен явно. Хайде изпрвяй пътя и лек ден

iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
-
"Убий тъпака с мълчание"
А по другия въпрос , мерси . Аз чак ресторе правих и нито веднъж не съм се свързвал с никой server
А по другия въпрос , мерси . Аз чак ресторе правих и нито веднъж не съм се свързвал с никой server