Има и един друг вариянт.Примерно малкия ми син е с Мото Е 3 от 2016 модел,а жена ми с Алкател идол 2 от преди 3-4 години.И двамата имат инсталирани допълнително два комуникатора и малкия има две игри.Нищо друго.При тях няма рестарти,забивания или лаг.Големия ми син обаче постоянно нещо човърка,игри,хакове,някакви измислени програми и постоянно има проблеми с телефона.Хората сменят ромове,флашват,слагат по два,три аудио-видео плеъри,пробват всякакви измислени програми,после трият както сварят,изобщо и да ги питаш и те нямат идея какво правят ама да се занимават явно.После търсят внимание по форумите че все проблеми имат.Аз около година използвах едно Миезу МХ5. Е как за това време нямаше никакви проблеми идея си нямам.Но никакви маниполации не съм му правил.Така че не винаги проблема е в устройството.centur написа:От 19-ти миналия месец, откакто моят iPhone 7 се обнови на 10.3.3 до момента не съм го рестартирал (т.е. до момента 744 часа), ако има толкова стабилен Android телефон веднага бих си го купил, но такъв за съжаление НЕ съществува, защото на 200 - 250 часа Android почва да лагва и то говорим за флагмани, които са по 1000+ лв., а не за такива по 400 - 500 лв., които след facebook/viber почват да циклят.fuji написа:Реално всеки един телефон до 400-500 лева ще прави това,но друго си е с плюса.Вземи го за самочувствие.
В момента няма толкова стабилен Android, който да работи дълго време без рестарт така гладко, както е било и след първото стартиране без значение дали ще добавяш още програми - това ми харесва в iOS, че работи гладко/стабилно дълго време без нужда от рестарт.
Дали да си взема iphone 7 plus?
Re: Дали да си взема iphone 7 plus?
Iphone SE Ipad Mini