Wifi Слайд бутона е замръзнал на "off" на iPhone 4s

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
niniv

Re: Wifi Слайд бутона е замръзнал на "off" на iPhone 4s

Мнение от niniv »

Аз нямам проблем с новия ъпдейт,но телефона ми не е с джейл:)
Какъв ти тук ужас?!Той пеел човека!Това е прекрасно..нали?
yes-be

Мнение от yes-be »

Пффф, с този проблем няма оправия, беше ми гаранционен и го върнах, слава богу o_O
r4ptor

Мнение от r4ptor »

и аз съм със същия проблем с wi-fi. да разбирам ли от прочетеното до тук че оправия няма?!
ПП: с 4s и iOS8.1.2 съм, естествено негаранционен
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Има, но зависи от какво е отказал. Правят се, но понякога с променлив успех. Имаш лс.
"Мисля-значи съществувам"
grgana

Мнение от grgana »

От доста време се мъча със същия проблем. Един път пробвах да го замразя, оправи се за ден-два и после пак спря да работи. Занесох го на сервиз, от там ми казаха, че всъщност причината е, че телефонът се е намокрил и затова е изгорял чипа за wifi. Ок, оправи го, ама след няколко месеца пак заби. Тоест няма как да е от намокряне. После пак го оправиха и за около месец се радвах на wifi, след което пак се появи този проблем.
Сега се чудя дали да не пробвам пак тея глупости със замразяване/нагряване и т.н. То е ясно, че дори да има резултат, няма да е дълготраен, но все пак.. Според вас струва ли си да пробвам или да се примиря ? :Д Или по-точно дали може да му се повреди нещо друго ако продължавам с тези експерименти ? :Д
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Решава се проблема като се смени чипа наистина, ама вече няма смисъл голям за този телефон, по добре да се магери нещо с веене, печене, замразяване и всякви други готварски техники които помагат
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Най - често чипът си бачка и не е за смяна, ами сдават писти във вътрешен пласт по платката и оправията е временна.
"Мисля-значи съществувам"
Публикувай отговор