Maps на iOS 6.0

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
darkheroz

Re: Maps на iOS 6.0

Мнение от darkheroz »

vampi написа:Не знам за какво говорите въобще ползвал съм ги 5-6 пъти картите за в софия и около нея и до сега винаги съм се озовавал на правилното място ... дори си търсят адресите и на кирилица и на латиница не разбирам какво мрънкяте :)
и аз потвърждавам, че Аpple Maps работят коректно. тествано във Варна и дори ... в Разград =D>
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Re: Maps на iOS 6.0

Мнение от angelovarna »

Относно Google Maps за Варна, ще си позволя да се самоцитирам от друг форум:
Радвай се, мен ме праща в съседния град (който е на 7км от мястото, където съм в момента).
Интересното е, че и преди появата на апп-а, през сафари пак ме пращаше там, на същата улица в съседния град/полу-квартал.
Докато картата на Apple прави само 20м грешка при определяне на локацията.
...Мен с iOS4/5 колко пъти Google Maps ме е пращала в задънени улици из центъра на града или еднопосочни такива (като ако вляза в такава означава да ударя някого челно). Губил съм се из Стара планина... истории да искаш.
Също така ако използвате Google Maps - от години има проблем с района на сп.Проектантска, ВиК, Канала към Сливница от ВиК до супермаркет Макао. Не показва нито булевардите както трябва нито номерата им.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Публикувай отговор