Няма звук при 2-3 от 10 изходящи обаждания при 4S?

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
marlin

Re: Няма звук при 2-3 от 10 изходящи обаждания при 4S?

Мнение от marlin »

То права, права, но това твоето е....
Все едно да си архитект, чертежа ти да изглежда безупречно, но като се пусне някоя специална лампа и да могат да видят къде си трил и коригирал =)) (става въпрос за чертеж на хартия), има една приказка за твоя случай: "Свобода, свобода, ама то това вече е свободия"!

Успех ти пожелавам :) !
Sovar

Мнение от Sovar »

Благодаря, но както сам казах - за сега си ме слушат и не се оплакват.

То зависи и човек колко държи на вещите си и прочие.

Разни хора, разни идеали ;)
Аватар
marlin

Мнение от marlin »

Попаднах без да искам и на други хора дето са ти го казали. Тук не става въпрос кой колко държи на нещата си =))
tribaleo написа:
Sovar написа:За да не отварям нова тема ще попитам направо тук, даже мисля, че мястото на въпроса ми е тук.

Може би ще се наложи да ми заменат гаранционно телефона - iPhone 4S, но в темата за 4S се дискутираше, че "новият" телефон, който ти дават всъщност не е толкова нов, а нещо наречено - refurbished. Доколкото разбрах означавало вече използван телефон от друг потребител и пак върнат с проблем, но с оправен проблем и сменени панели и батерия.

Някой има ли идея как стоят нещата при М-Тел, защото ако смятат да ми дават такъв, бих предпочел да си остана с "проблема" на сегашния ми, който е взет неотварян с всички аксесоари и прочие.

Някакви съвети и идеи?
Съвет : спри да мислиш глупости, и да е такъв няма никога да разбереш това(което значи че е добре рециклиран) и следователно това няма никакво значение :)
теодор

Мнение от теодор »

Здравейте,моля ако някой може да помогне.От няколко дена имам айфон 4с 64гб,джейлбрекнат,версия 5.0.1,та проблема е следният:набирам друг телефон,дава ми свободно всичко нормално,при всяко следващо набиране,нищо никакво туткане,пълна тишина,а другият телефон си звъни.Казаха ми че това е възможно да е от джейлбрека.Ще помоля да обяснявате по подробно,стъпка по стъпка какво да правя,защото не съм много наясно все още с айфона и термините който употребявате.Благодаря на всички,предварително!
Публикувай отговор