SpringBoard & Safemode

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
MtMCooLBG

Re: SpringBoard & Safemode

Мнение от MtMCooLBG »

При всеки е различно, при едни работи, при други не, при трети има ядове и т.н. Safe Mode се дължи изцяло на Mobile Substrate и няма нищо общо с това какво Source-ове си добавял.

Единствените проблеми които можеш да имаш от добавяне на Source-ове са грешки при update-ването на пакетите в Cydia.

Приключвам с темата, човека се оправи.
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Полезни ръководства за iPhone
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
Аватар
toreo
Обратна връзка:

Мнение от toreo »

uomoto написа:
SkyLined написа:Проблема наистина беше в WinterBoard.Премахнах го и сега нямам никакви проблеми.Благодаря на всички за помоща и отделеното време!!! :)
Аз съм с 4.0.2 и неам проблеми с WinterBoard...

Без тези добавки естествено,че няма да работи+Activator.
Изображение

Upgrade на Mobile Substrate до последна версия и си 6+
Айде, айде не се оправдавай! :)) :)) :))
gabito87

Мнение от gabito87 »

здравеите имам проблем със това safemode и по никакъв начин не мога да го махна телефона ми е Iphone 3G 4.0.1 modem firmware 05.13.04.Всичко опитах рестартирах премахвах програми и пак така си стои ако мойе някои да ми помогне ще съм ви много благодарна,мерси предварително.
Аватар
TheSoldier

Мнение от TheSoldier »

И при мен се появи този текст за Safe Mode, но това беше един път преди 1 седмица и до сега не се е появявал. След като видях темата реших и аз да проверя какво имам инсталирано, но най-интересното е, че не мога да намеря Mobile Substrate... а преди около месец й направих ъпдейт заради проблемите на Skype. Търся в Search и Packages, но няма. Сорсове, които съм адднал: hackulo, bgiphone, sinfuliphonerepo
iPhone 5 / iOS 7.0
psydisrupter

Мнение от psydisrupter »

при мен след едно такова инсталиране и деинсталиране на winterboard-a и съответното съобщение за "safe mode" ми изчезна достъпът до settings и сега всичко си бачка само дето не мога да отворя "settings" на телефона... някой идеи?? софта е 3.0 iphone 3g 16gb.
Аватар
lian

Мнение от lian »

Май си за Restore.
gabito87

Мнение от gabito87 »

и аз опитах всичко но не ми се получава при мен всичко си работи но е много по бавно и забива
Аватар
lian

Мнение от lian »

Телефона да ида пусна едно тото за да го позная ? и какво си направила, за да влезне в Safe mode
gabito87

Мнение от gabito87 »

ами незнам аз ако знам ще си го направя ама незнам теглих нещо и като не помня какво беше вече 2 дена е така и незнам какво да направя
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

С Iphone 3G 4.0.1 този телефон си така ли??? :)
gabito87

Мнение от gabito87 »

не с 4.0.2 мисля ама сега друг проблем мислех че ако направя restore и всичко ще се оправи да ама не сега ми казва че карната ми е заклучена и ми иска пин код след като го ваведа ми искарва че иска някакъв друк код това означава ли че телефона ми се е заклучил?
Аватар
lian

Мнение от lian »

Само Restor ли натисна ?
gabito87

Мнение от gabito87 »

маи да :)
KillYou

Мнение от KillYou »

аз инсталнах mywi 4 и ми се появи it safe mode i неще да се маха ? програмата не ми дава да е изтрия от cydia????
да си обрасниитииии космитииии
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Влез във Cydia няма да я чакаш да зареди.Докато Cydia зарежда я изстрий програмата.
KillYou

Мнение от KillYou »

влизам с cydia и и давам remove na mywi 4.0 и към края ми изписва /var?cache/apt/archives/com.mywi4_4.51.1_iphoneos-arm.deb i от долу има само да дам Okay после ми изписва restart springboard след това почва едно бавно рестартиране( а преди да е сложа тая програма нямах никакви проблеми) и така след рестартирането it safe mode си остава горе на дисплея и иконата на MyWi си стои ? някой да даде идея как да я изтрия ???
да си обрасниитииии космитииии
dELpI

Мнение от dELpI »

При мен се появи това със safe mode-a и ми пишеше същото като в първият пост на темата.Тела ми е 3G ФО 4.2.1 Modem Firmware 05.15.04. Днес ми излезнаха 3 update-a в Cydia за iFile,Fake Operator и iProtect и ги направих.Прееба ми се и помислих,че е от iFile,защото докато правех update на другите 2 нямаше проблем,а се появи след iFile.После го изтрих,но проблема си остана...А принципно като влезна в Cydia от около 2 седмици всичко работи,но като цъкна на Manage>Package и Cydia крашва...Ето снимки на нещата за които гледам,че бяхте питали в темата,пък ако имате някакви идеи казвайте,ще съм благодарен :)

Mobile Substrate Uninstall: http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.ph ... 59301u.PNG
Entered by user: http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.ph ... 59314t.PNG
Installed by Package: http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.ph ... 59317c.PNG
Левски или Смърт !!!
dELpI

Мнение от dELpI »

Някакви идеи ?
Левски или Смърт !!!
victor11

Мнение от victor11 »

Ще ти подскажа: не е от iFile. Виж другите две.
dELpI

Мнение от dELpI »

Беше от iProtect за жалост...махнах я и се оправи всичко. Знаете ли друга програма,която е подобна на тази,но поне работи без проблем ? Че функцията на тази при открадване на тел-а беше доста добра.
Левски или Смърт !!!
dELpI

Мнение от dELpI »

Благодаря ти много!
Левски или Смърт !!!
Публикувай отговор