Как да почистя хубаво дисплея ?

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
jassenme
Обратна връзка:

Как да почистя хубаво дисплея ?

Мнение от jassenme »

С какво да почистя хубаво дисплея на iPhone 2G ? Със спирт добре ли е ?
Аватар
nikyyyyyy

Re: Как да почистя хубаво дисплея ?

Мнение от nikyyyyyy »

С кърпичка за очила ;) От спирт аз не виждам смисъл поне. С мокри кърпички става супер, особено алуминиевата част отзад.
Последно промяна от nikyyyyyy на 05 Фев 2009, 00:07, променено общо 1 път.
Аватар
The Shaman
supporter

Мнение от The Shaman »

jassenme написа:С какво да почистя хубаво дисплея на iPhone 2G ? Със спирт добре ли е ?
Не е добре естествено...От какво да го почистиш?!? Има микрофибърни кърпички с тях става перфектно.
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Мнение от Raptole »

The Shaman написа:
jassenme написа:С какво да почистя хубаво дисплея на iPhone 2G ? Със спирт добре ли е ?
Не е добре естествено...От какво да го почистиш?!? Има микрофибърни кърпички с тях става перфектно.
С микрофибърните е супер :)

Аз си трия дисплея на моя с кърпата с която си трия плейстейшъна :) Такава мъничка с микрофибри, всичкия прах обира и чисти супер :)
Аватар
Razer
Обратна връзка:

Мнение от Razer »

аз моя само му дъхвам 1 път и после в дънките... става идеално :) какво ги пазите толкова... от дънки няма да се надере ;)
• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Razer написа:аз моя само му дъхвам 1 път и после в дънките... става идеално :) какво ги пазите толкова... от дънки няма да се надере ;)
Ти така си мислиш ;)
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
Razer
Обратна връзка:

Мнение от Razer »

Adamov написа:
Razer написа:аз моя само му дъхвам 1 път и после в дънките... става идеално :) какво ги пазите толкова... от дънки няма да се надере ;)
Ти така си мислиш ;)
Хихихи друго е ако си мазал цял ден мазилки =)) да го забършеш... ама аз откакто като го изпуснах и се пързулна по бетониран наклон с камачета и пясък около 5-6 метра пързаляне x_x и ме заболя сърцето и 10 мин след това като го взех (защото ме болеше сърцето b-( :(( ) изтърках го... гледам лайсната цялата..ама цялата надрана и наранена, а дисплей-а леш, изтърках го и се оказа, че е само прах и блесна =)) от тогава видях, че няма смисъл от кърпички и тем подобни :D a лайсната я полирах и сега блести отсякъде... както смятам да полирам и капака, а тя даже не я и свалях ми директно на телефона и полирането отново неповреди дисплей-а, при което на всеки друг дисплей се прецакваше :) затова аз реших натурално да си го почиствам :)
• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
uncivilized

Мнение от uncivilized »

Аз като си купих моя телефон и имаше черна кърпичка в комплекта, която с леко дъхване прави чудеса.Ти нямаш ли такава ?
Аватар
yovet0
Обратна връзка:

Мнение от yovet0 »

Аз сам си взел един спрей за почистване на очила, с него става перфектно.
Аватар
Nikolay
Обратна връзка:

Мнение от Nikolay »

Тази кърпичка ми стой на бюрото, от една година и кусур си трия телефона в дънките и нямам нито една драскотина на дисплея. L-)
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Остава въпросът за маниерите ви...
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
jassenme
Обратна връзка:

Мнение от jassenme »

uncivilized написа:
Аз като си купих моя телефон и имаше черна кърпичка в комплекта, която с леко дъхване прави чудеса.Ти нямаш ли такава ?
Имам, но не върши работа, като микрофибърните кърпички, които вършат великолепна работа.
Аватар
Razer
Обратна връзка:

Мнение от Razer »

jassenme написа:
uncivilized написа:
Имам, но не върши работа, като микрофибърните кърпички, които вършат великолепна работа.
ХАХАХХАХАХАХА те от APPLE тия кърпички ги режат от мушама и ги слагат в комплекта колкото да отбият номера... мн. че микрофибърна кърпичка за 1лв. ще трие по-хубаво от оригиналната кърпичка към комплекта на iPhone, който телефон е над 1000 лв. СУПЕР СИ !!! преепоръчай им ги тези микрофибърни =)) =)) =))
Mr.Profit

Мнение от Mr.Profit »

:)

http://www.mediashare.bg/videos/749/kak ... phone.html" onclick="window.open(this.href);return false;

8->
Keep going ...
Аватар
jassenme
Обратна връзка:

Мнение от jassenme »

Razer написа:ХАХАХХАХАХАХА те от APPLE тия кърпички ги режат от мушама и ги слагат в комплекта колкото да отбият номера... мн. че микрофибърна кърпичка за 1лв. ще трие по-хубаво от оригиналната кърпичка към комплекта на iPhone, който телефон е над 1000 лв. СУПЕР СИ !!! преепоръчай им ги тези микрофибърни =)) =)) =))
Абе приятел ти си уникален. Нали затова питам с какво да го почистя хубаво, защото с кърпичката на Apple не ми харесва, но пак е по-добре от колкото в дънките, защото в дънките се драска ;)
Аватар
tonygti

Мнение от tonygti »

аз имам една кърпичка дето ми я дадоха с другия ми телефона Nokia N80 и трия с него, ама като си купих screen protector и почнах да трия с кърпичката която ми дадоха с него и сега става много добре :)
Аватар
Dennise

Мнение от Dennise »

Взимаш един чук,слагаш му мокра кърпичка отгоре и почващ "почистващите процедури".От триенето мрасотията ще изпада гарантирано :x
Сложи си някво покритие отгоре ипосле с каквато и да е кърпичка за очила примерно.повече нямаш нужда.
Ако си педантист отиди на автомивка там да минат всякакви процедури по почистването =:)
iPhone 3G 8GB Black European Unlocked v2.2 + Invisible Shield
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Dennise, научих нова думичка от теб - педантист :D

Фенкю пийпъл [-o<
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
Dennise