Свързване на iPhone към Pioneer в кола
Свързване на iPhone към Pioneer в кола
Здравейте отново!
Искам да пипитам дали има някаква възможност да свържа iPhone с Pioneer 6-та серия в колата си?
Понеже в упътването на пайнера пише че можело да се свърже с iPod. Можеби ми трябва някакъв специален кабел понеже в настройките на пайнера пише AUX1, AUX2, AUX3(макар да имам само един слот който е видим за мен) и се чудя по какъв ли начин мога да осъществя тази връзка...
Искам да пипитам дали има някаква възможност да свържа iPhone с Pioneer 6-та серия в колата си?
Понеже в упътването на пайнера пише че можело да се свърже с iPod. Можеби ми трябва някакъв специален кабел понеже в настройките на пайнера пише AUX1, AUX2, AUX3(макар да имам само един слот който е видим за мен) и се чудя по какъв ли начин мога да осъществя тази връзка...
Re: Свързване на iPhone към Pioneer в кола
Купуваш си един стерео кабел от едната страна 3.5мм жак от другата пак 3.5мм жак.Единия край включваш във входа за слушалките на телефона а другия във aux 1 мисля че е отпред на панела.Аз сам по същия начин само че с Ipod touch 8GB.Успех!
Iphone SE Ipad Mini
ipod може, iphone - не.
Лично изпробвано с оригинален CD-I200 кабел. Просто iphone не го разпознава като валидно устройство, дори не го и зарежда за разлика от ipod.
Нямам ipod touch за да пробвам с него, но май работи.
Лично изпробвано с оригинален CD-I200 кабел. Просто iphone не го разпознава като валидно устройство, дори не го и зарежда за разлика от ipod.
Аз искам да попитам дали има такъв кабел,който е с жак 3.5 мм и с USB ?
iPhone 6+ 64GB 10.1
Е как да не става бе човек.По тази логика как слушаш със слушалки и за какво разпознаване говорим?С този кабел единствено пускаш аудио сигнал към системата в колата.Този кабел струва 2-3 лева.Купи един и пробвай.Избираш музиката която искаш да слушаш през телефона,а не през браузера на системата в колата.gotox написа:ipod може, iphone - не.
Iphone SE Ipad Mini
В крайна сметка ми трябват само тези 3 неща ли? (Стерео кабел и два 3.5мм жак-а)fuji написа:Купуваш си един стерео кабел от едната страна 3.5мм жак от другата пак 3.5мм жак.
П.С. Погледнато реално дали ще е iPhone или iPod мисля че е едно и също... Каква е все пак разликата между двете? Че едното е И телефон, а другото НЕ... Аз друга разлика незнам

Не човек.Това е едно нещо.Един кабел който от двете страни накрайниците са еднакви-3.5мм като за слушалки.vipe7 написа:В крайна сметка ми трябват само тези 3 неща ли? (Стерео кабел и два 3.5мм жак-а)fuji написа:Купуваш си един стерео кабел от едната страна 3.5мм жак от другата пак 3.5мм жак.
П.С. Погледнато реално дали ще е iPhone или iPod мисля че е едно и също... Каква е все пак разликата между двете? Че едното е И телефон, а другото НЕ... Аз друга разлика незнам
Iphone SE Ipad Mini
В магазините за Стерео СД-та !vipe7 написа:Каде ще го търся това чудо... Нямам си и на идея
писах ти на лични.vipe7 написа:Каде ще го търся това чудо... Нямам си и на идея
Iphone SE Ipad Mini
А дали ще го има в магазините за телефони? (Понеже там съм виждал доста видове простотиики като кабели, зарядни и т.н.)
Едва ли,но във Русе го има в ТехноМаркетvipe7 написа:А дали ще го има в магазините за телефони? (Понеже там съм виждал доста видове простотиики като кабели, зарядни и т.н.)

Човекът питаше за възможността да свърже Pioneer с ipod по начина, указан в ръководството на плеъра. През изхода за слушалките е елементарно и само идиот би питал за този начин.fuji написа:Е как да не става бе човек.По тази логика как слушаш със слушалки и за какво разпознаване говорим?С този кабел единствено пускаш аудио сигнал към системата в колата.Този кабел струва 2-3 лева.Купи един и пробвай.Избираш музиката която искаш да слушаш през телефона,а не през браузера на системата в колата.gotox написа:ipod може, iphone - не.
iPhone може да се върже към всеки касетофон, който има AUX. Няма значение дали е Pioneer, Sony или др.
Да, свързва се! Аз в на майка ми колата има Pioneer 6та серия, с адаптор, заради iPod-a, онзи ден решиш да пробвам с iPhone-a, и то 3G-то, и работи съвем нормално! Дай модела на радиото да ти кажа по-специално какvipe7 написа:Здравейте отново!

И аз съм с 6та серия, обаче от по-старата, а не от най-новата която е(Pioneer DEH-P6850MP)
Обаче 3.5мм неможе да влезне доло в AUX слот-а... Май е с друг кабел незнам...
Обаче 3.5мм неможе да влезне доло в AUX слот-а... Май е с друг кабел незнам...
Работя точно в такъв магазин (Пловдив, Пазарджишко шосе, Техностар, официален вносител на Pioneer) и съм пробвал с bluetooth-a, кънектва се без проблем, но само за разговори, няма стреаминг!...и подозирам, че с кабела за iPod пак няма дас стане, но със стерео жакове няма да има проблем! 

iPhone 4 16GB, firmware 4.2.1 Never Locked
- Razer
- Обратна връзка:
http://digitalen.org/item300" onclick="window.open(this.href);return false; ... eто това ти тряяя....
• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
3.5mm неможе да влезне в слота на панела ми!Razer написа:http://digitalen.org/item300 ... eто това ти тряяя....
Щото не е 3.5мм, а е 2.5мм 

-
- Обратна връзка:
Предполагам, че човекът не иска просто да свърже Iphone-а със системата, за да чува музиката там (това може да стане през изхода за слушалки и AUX входа), а иска да управлява (сменя песни) през системата в колата и да виждаш mp3 таговете на дисплея на системата. Ако пише, че моделът е съвместим с Ipod, значи вероятно ще работи и с Iphone. Ако в комплекта няма съответния 30 пинов кабел за свързване на Iphone, значи може би се продава отделно. Препоръчвам ти да отидеш в някой монтажен център (например Тояга) и да ги попиташ там.
При някои аксесоари (кабели) когато включиш телефона излиза съобщение, че този аксесоар не е съвместим с Iphone и предлага да влезне в самолетен режим. За това има лек - слага се едно файлче. Тони може да каже точно кое файлче и къде се слага.
При някои аксесоари (кабели) когато включиш телефона излиза съобщение, че този аксесоар не е съвместим с Iphone и предлага да влезне в самолетен режим. За това има лек - слага се едно файлче. Тони може да каже точно кое файлче и къде се слага.
Iphone 16GB v.1.1.3 -> v.2.1. (JonnyBravo custom firmware); Mobileinstalation patch
Мисля че няма начин да използваш браузера на аудио системата в колата за да избираш музиката от там.Ако става така то системата трябва да разпознава Iphone като външно устройство(примерно като преносима памет).
Iphone SE Ipad Mini
-
- Обратна връзка:
Има начин! Всички системи, за които пише, че имат вход за Ipod правят точно това. Пускаш плейлисти, сменяш песни, четеш имената на песните и изпълнителите...fuji написа:Мисля че няма начин да използваш браузера на аудио системата в колата за да избираш музиката от там.Ако става така то системата трябва да разпознава Iphone като външно устройство(примерно като преносима памет).
То това му е хубавото. Другото не е Ipod интерфейс, а само вход за външни аудио източници.
Iphone 16GB v.1.1.3 -> v.2.1. (JonnyBravo custom firmware); Mobileinstalation patch
Мисля че трябва да може да се управлява всичко точно от панела на този пайнер... Четях твърде много и много добре е описано как точно се управлява всичко само през панела... От мен единствено се иска да ги свържа едно към друго и след това всичко си е на панела изписано и разбирасе всичко можеш да управляваш. Копчето Лист си е напълно функциониращо, както и другите 
Найстина ще трябва да отида в сервиз някаде... Предполагам че ще отскоча до Sleepy поне го знам каде е :Р
pavelsofia като каза изход за слушалки се замислям и вече се чудя дали този видим за мен слот не е точно за слушалки...
Най-добрия вариянт остава да отида, да го видят и да ми го направят

Найстина ще трябва да отида в сервиз някаде... Предполагам че ще отскоча до Sleepy поне го знам каде е :Р
pavelsofia като каза изход за слушалки се замислям и вече се чудя дали този видим за мен слот не е точно за слушалки...
Най-добрия вариянт остава да отида, да го видят и да ми го направят