Идентичност на сървъра

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Kamelia_Spasova

Идентичност на сървъра

Мнение от Kamelia_Spasova »

Здравейте!
На знам, дали тук е мястото, където да потърся помощ и дали изобщо някой посещава подобни форуми, но все пак реших да се допитам до евентуално по- вещи хора от мен.
Имам следния проблем: Доста често ми се появява съобщение, че идентичността на сървъра не може да бъде потвърдена. Излиза ми на преден план, а на заден си остава, каквото съм отворила. Имам две опции- детайли и отказ. Когато натисна детайли ми излиза огромно информация, но нищо повече (като опция за избор). Телефона ми е iPhone 13 с операционна с-ма 16.5.1.
Ще съм безкрайно благодарна, ако се намери човек е решение, защото когото и да попитах с тази марка не беше и чувал за такова нещо.
victor11

Re: Идентичност на сървъра

Мнение от victor11 »

Провери си настройките за дата и час - трябва да бъдат зададени на автоматично сверяване.
Kamelia_Spasova

На автоматично са.
victor11

Мнение от victor11 »

Ами сега рестартирай телефона и ако проблемът пак продължава да е налице, си провери в календара за добавен неактуален акаунт, както и в ел. поща.
Kamelia_Spasova

Продължава да пише, че идентичността на “tec-smartphone.com не може да бъде потвърдена.
Пробвах и проверих всичко написано.
victor11

Мнение от victor11 »

E, това е от друго. В Настройки намери Сафари и му изчисти кеша с данните от сайтове и бисквитките (cookies).
Публикувай отговор