Слушалки с lightning port

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
stefo?

Слушалки с lightning port

Мнение от stefo? »

Здравейте на всички,
Преди няколко дена преминах от iPhone 6s на iPhone 8, който, както всички знаем няма 3.5 мм жак за слушалки. Въобще не съм фен на earpod-овете и винаги съм използвал тапичи за около 20 лева, в повечето случаи мисля на sony. Адаптерът, който идва с телефона е вариант, но ми се иска да разбера, дали някой е намерил такива слушалки тип “тапички” било то за 20 или малко повече лева, които да са удачен избор за всекидневно слушане на музика. Вариантите от по 100 лева и нагоре за тапички ми идват много... Очаквам Вашите предложения, съвети и мнения, като с радост бих ги коментирал! Лека вечер! :)
iPhone 4S 16GB mtel..
shefababy

Re: Слушалки с lightning port

Мнение от shefababy »

Нямаш ли 3.5 mm jack към lighting преходник? С телефона трябва да дават, поне на седмиците нали беше така?
iPad 9.7 32GB
iPhone SE 32GB
stefo?

Мнение от stefo? »

shefababy написа:Нямаш ли 3.5 mm jack към lighting преходник? С телефона трябва да дават, поне на седмиците нали беше така?
Имам го, както казах, вариант е. Просто искам да разбера дали някой е открил някакъв друг вариант, който би споделил, изключващ адаптера.
iPhone 4S 16GB mtel..
Аватар
centur

Мнение от centur »

Има такива с lightning port, но не са 20 лв., а поне 5 пъти и нагоре...
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
stefo?

Мнение от stefo? »

centur написа:Има такива с lightning port, но не са 20 лв., а поне 5 пъти и нагоре...
Да, разбирам, знам, че има такива. Просто се чудех дали има и на нормални цени, като за слушалки консуматив, каквито са едни тапички... не виждам смисъл да давам 120-150-180 лева за тапи.
iPhone 4S 16GB mtel..
Аватар
centur

Мнение от centur »

Щом тези от комплекта на iPhone 7 с lightning port струват 70 лв. как очакваш да пуснат другите по 20 - 30 - 40 лв.?
Apple AirPods v2
stefo?

Мнение от stefo? »

centur написа:Щом тези от комплекта на iPhone 7 с lightning port струват 70 лв. как очакваш да пуснат другите по 20 - 30 - 40 лв.?
Освен да ти се извиня, че питам? Все си мислех, че може да има нещо, някой нещо да е открил. И оригиналния кабел от епъл струваше ако не се лъжа 39 или 49 лева, но този на белкин струва 29. Бях гледал преди време слушалки over-ear ако не се лъжа на филипс с lightning порт за 89 лева... ето затова очаквам да има все пак нещо.
iPhone 4S 16GB mtel..
Аватар
Ivan_vylka

Мнение от Ivan_vylka »

Може да има при китайците на по-ниски цени, ама там не очаквай да са с по-добро качество на звука ако това търсиш.
iPhone 11
Аватар
centur

Мнение от centur »

Хубаво и еФтино - такова чудо няма!!!
В твоя случай единственото, което можеш да направиш е да сложиш адаптерчето от lightning port -> 3.5 mm и да си купиш някакви слушалки, които те устройват като цена.
Apple AirPods v2
irinastefanova825

Мнение от irinastefanova825 »

има и по-евтини earpods
Публикувай отговор