Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Здравейте на всички,
Преди няколко дена преминах от iPhone 6s на iPhone 8, който, както всички знаем няма 3.5 мм жак за слушалки. Въобще не съм фен на earpod-овете и винаги съм използвал тапичи за около 20 лева, в повечето случаи мисля на sony. Адаптерът, който идва с телефона е вариант, но ми се иска да разбера, дали някой е намерил такива слушалки тип “тапички” било то за 20 или малко повече лева, които да са удачен избор за всекидневно слушане на музика. Вариантите от по 100 лева и нагоре за тапички ми идват много... Очаквам Вашите предложения, съвети и мнения, като с радост бих ги коментирал! Лека вечер!
centur написа:Има такива с lightning port, но не са 20 лв., а поне 5 пъти и нагоре...
Да, разбирам, знам, че има такива. Просто се чудех дали има и на нормални цени, като за слушалки консуматив, каквито са едни тапички... не виждам смисъл да давам 120-150-180 лева за тапи.
centur написа:Щом тези от комплекта на iPhone 7 с lightning port струват 70 лв. как очакваш да пуснат другите по 20 - 30 - 40 лв.?
Освен да ти се извиня, че питам? Все си мислех, че може да има нещо, някой нещо да е открил. И оригиналния кабел от епъл струваше ако не се лъжа 39 или 49 лева, но този на белкин струва 29. Бях гледал преди време слушалки over-ear ако не се лъжа на филипс с lightning порт за 89 лева... ето затова очаквам да има все пак нещо.
Хубаво и еФтино - такова чудо няма!!!
В твоя случай единственото, което можеш да направиш е да сложиш адаптерчето от lightning port -> 3.5 mm и да си купиш някакви слушалки, които те устройват като цена.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver Apple AirPods v2 Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм