Оригинално зарядно за айфон?

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
kukikoku

Оригинално зарядно за айфон?

Мнение от kukikoku »

Здравейте!
Кучето ми ми прегриза оригиналното зарядно (става дума за айфон 7), при което закупих второ от Емаг, струваше около 60 лева, пишеше, че е оригинално.
Сега искам да прехвърля снимки от телефона на компютъра си, но компа не разпознава устройството.
От телефона ли е или от зарядното? Или от компютъра? :Д И някакви съвети да оправя нещата?
Аватар
centur

Re: Оригинално зарядно за айфон?

Мнение от centur »

Не можеш ли да опиташ на друг компютър?
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
kukikoku

Мнение от kukikoku »

Пробвах на два лаптопа, не става и на двата.
Инсталирах си и windows 10, понеже си мислех, че може и да е от това, че бях със седмицата, но пак не ми разпознава устройството.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Връщай им комплекта и в бъдеще си купувай такива неща само от официален търговец. Не си струва отдругаде.
"Мисля-значи съществувам"
alex92

Мнение от alex92 »

Аз съм много доволен от това зарядно за iPhone. Писна ми всеки път да търся оригинални, или са много скъпи или са фалшиви. От тая марка съм много доволен. Брадчеда от Америка ми донесе преди 7 години и от тогава все тях ползвам. Никакви ядове до момента.
Публикувай отговор