Проблем с wifi след ъпдейт 16.4.1

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
ekstraboy

Проблем с wifi след ъпдейт 16.4.1

Мнение от ekstraboy »

Здравейте, след направен ъпдейт на 16.4.1 иконите на wifi и bluetooth са неяктивни. Влизайки в настройки те са сиви и няма опция да се включат. Някой имал ли е такъв проблем и как го е решил.

П.С. От тогава до момента си използвам само мобилните данни. Рестартирал съм го няколко пъти.
simba4

Re: Проблем с wifi след ъпдейт 16.4.1

Мнение от simba4 »

Какъв е модела на телефон?
iPhone 14 Pro 512gb Space Black Software 16.0.2 :)
ekstraboy

Мнение от ekstraboy »

Телефона е iphone 12 mini, 64gb, след няколко рестарта и дори изтриване на последно инсталираните приложения промяна няма и приблема е наличен, чудя се дали не е време за сервиз..!?
simba4

Мнение от simba4 »

Пробва ли рестор през Айтюнс? Ако не пробвай и ако проблема е пак наличен телефона е за сервиз, защото Wi-Fi модула е заминал.
iPhone 14 Pro 512gb Space Black Software 16.0.2 :)
valkoz

Мнение от valkoz »

При мен уай фи-то стана сиво /неактивно/ след тоя ъпдейт. Оправя се при мен по следния начин:
Спирам мобилните данни, блутут. От контрол центъра пускам уай фи. Давам рестор на нетуорк настройките и след рестарта работи уай фи.
Странното е че понякога се получава от втория-третия път.
Също така след тоя ъпдейт се появиха рандом рестарти. Понкога като почнат 5-6 поредни. Зареда иос, отключвам и бум рестарт.
Публикувай отговор