Смяна на батерия

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
hkastelov

Смяна на батерия

Мнение от hkastelov »

Здравейте, имам iPhone 7, още не мога да се разделя с него, но батерията ми не държи, зареждам го 2 пъти дневно, като се има предвид, че през деня нямам максимално време да сърфирам, понеже съм на работа, иначе други проблеми нямам и работи перфектно, като от първия ден откакто го имам, въпроса ми е има ли смисъл да сменям батерия или направо да се ориентирам към нов телефон. Тези батери в eBay.com, стават ли и като цяло, ако може да сподели някои мнение, след като си е сменил батерията, останал ли е доволен, или въбще да не се занимавам! Имам позната която на самсунг си смени батерията, но каза че не става нищо и на бързо си взе iPhone 11, нека споделя колегите, които са направили интереенцията!
momchil divaka

Re: Смяна на батерия

Мнение от momchil divaka »

Зависи на каква партида ще попаднеш. Дали си струва? Ти трябва да си направиш сметката. Около 50 лв излиза ремонт + батерия. на повечето места дават 3 месеца гаранция. Мисля че сега ще им е последен ъпдейт на седмицата.
irinastefanova825

Re: Смяна на батерия

Мнение от irinastefanova825 »

аз бях доволна от смяна, но отидох на сервиз и оттам си я взех, изкара още няколко години
Публикувай отговор