Ios 7.1.2 и carrier lock

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
razora

Ios 7.1.2 и carrier lock

Мнение от razora »

Здравейте,едно прителче ми подари iphone 4 и го взех с нагласата да поразгледам ios защото до сега съм използвал само андроид.
и беше активиран всичко точно.. обаче исках да дам фабрични настройки и да си го наглася както искам,но когато ги дадох телефона се заключи т.е не мога да го активирам защото иска друга сим карта ( предполагам испанска защото той се върна от испания..).
Има ли начин да го активирам? купих си Gevey oт Olx ,но не се получи.. някакви други идеи?
Аватар
Alxx
supporter

Re: Ios 7.1.2 и carrier lock

Мнение от Alxx »

Давам жокер: хАктивация с jailsn0w, после джейлбрейк и оправяне на сертификатите със SAM. Чака те четене ;)
"Мисля-значи съществувам"
razora

Мнение от razora »

Виждам,че си по запознат може ли линк към теми с описание,че до сега пробвах най-различни неща и не става нищо.
П.п : стигам до тук и нищо не става, https://prnt.sc/nijmg7
П.п 2 : Хактивирах го ,но т'ва сам как да го направя? и какъв джейлбрейк да използвам?
П.п 3 : Хактивирах го като изтрих Setup.app , обаче в друга тема прочетох твое мнение да не се трие обаче не можах да намря защо.. и как да го направя.. ако може линк за по-точно хактивиране и джейл който ще работи ( т.е всичките дето пробвах искаха Активация на телефона...) и т'ва за SAM как се прави?
П.п4 : :D Успях да го JB , ся остана и да го отключа към оператори.. но тук наистина ще ми трябва твоята помощ.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Отключване няма за тоя ББ, сори. Хубаво е, че не те е мързяло да четеш, радвам се когато жокерът стимулира четенето :) За жалост, няма оправия по-натам. Е, може да има с кинти, но не вярвам да си струва парите. Питай kawabiker.
razora

Мнение от razora »

А може ли инфо за тоя сам и за нотификациите,че не можах да се оправя.. Все нещо бъркам и правя ресет за 20ти път...
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

razora

Мнение от razora »

Ще го за*ба тей хахаха .. не ми се прави пак ресет.Мерси за ж8кера.
Публикувай отговор