iPhone 7 проблем с вибрация

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
PaLMaL

iPhone 7 проблем с вибрация

Мнение от PaLMaL »

Здравейте , въпросната беше намокрена и изсушена добре , но въпреки това изчезна вибрацията. Впоследствие беше сменен таптик енджин-а и лентовия кабел , заедно с буксата за зареждане , както си е комплект с оригинални такива. Сега обаче вибрацията ту я има , ту я няма. Под вибрация имам впредвид нито при звънене , нито при натискане на хоум бутона. Появява се след ребуут и то не винаги. След няколко часа или дори по-малко сама изчезва и така цикъла се върти. Правил съм му рестор през iTunes , но ефект няма. С най-новият софтуер е.
Според Вас на какво може да се дължи това? I-)
Аватар
centur

Re: iPhone 7 проблем с вибрация

Мнение от centur »

По-скоро е останала вода в механичния бутон за спиране/пускане на вибрацията и от там ти прави проблеми.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
PaLMaL

Мнение от PaLMaL »

Ами изчистена е уж , човека от сервиза каза че е зачистил всички възможни букси със спирт. Аз се чудя да няма вода във хоум бутона , въпреки че мина вече месец и половина...
Неловкото е , че се случи 2 седмици след като изтече гаранцията , а от официалния сервиз получих отговор , че гаранция се признава при нанесени щети от вода (защото се води уж водо и прахоустойчив) , дори апарата се заменя.
PaLMaL

Мнение от PaLMaL »

Днес забелязах нещо - когато не го ползвам през деня (рядко) , след това има вибрация. Позагрее ли малко - изчезва , оставям го за около час и пак се появява....
Публикувай отговор