Проблем след iOS 12

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
balabanov88

Проблем след iOS 12

Мнение от balabanov88 »

Здравейте,
Подозирам, че след обновяването на софтуера до iOS12, айфонът започна да изгаря зарядните, с които го зареждам.
Ден след като преминах на iOS 12 ми изгоря оригиналното зарядно, след това няколко дни го зареждах чрез МакБука, но (тогава не правех връзка, но сега навързвам нещата) минути след като го включа в USB порта и зоната става много гореща и дори се затруднява зареждането на самия МакБук. Днес си купих едно зарядно и сложих телефона да се зарежда. Пет мин. след началото на зареждането, зарядното ,,каза'' пук. Помислих си, че е дефектно зарядното, след което си купих още едно, което също изгоря в рамките на 5-6 минути.
Някой има ли идея каква може да е причината и да ме посъветва какво да правя? Сега ме е страх да го зареждам в МакБука за да не го повредя. Надявам се да има компетентни по въпроса. Благодаря

Айфонът е 6s
Аватар
Alxx
supporter

Re: Проблем след iOS 12

Мнение от Alxx »

Виж какво ти се е завряло в буксата за зареждане и я почисти. Същия кабел ли ползваш? Би могло и от него да е. Ако с тези мерки няма резултат си занеси телефона на ремонт, iOS12 няма нищо общо, просто има съвпадение с появата на проблема.
"Мисля-значи съществувам"
balabanov88

Мнение от balabanov88 »

Благодаря за отговора!
Аз също си помислих, че може да е от кабела и при последното зарядно изполвах друг кабел. Кабел, който имам от почти две години и пак се получи така...
abc76

Мнение от abc76 »

Може да се окаже, че твоя iPhone е от серията засегнати от проблема в iOS 12. Качи 12.1 beta или чакай официалната.
http://www.iphonehacks.com/2018/10/ios- ... g-fix.html
iPhone 6S plus 64 Gb., iOS 9.3.3, "Telenor BG".
iPhone 6 Plus 64 Gb., iOS 10.1.1, "Telenor BG".
iPad 3 64GB. Wi-Fi, iOS 8.1.1 Jailbreak

Steve Jobs 1955-2011
Публикувай отговор