Икона за Тих режим.

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
sawmv

Икона за Тих режим.

Мнение от sawmv »

Колеги, здравейте, от скоро се присъединих към Apple с iphone 7. Kато включа "Silent mode" отстрани, нямам икона никъде на началния екран, както е при Android-ите. После забравям, че съм го пуснал и си стоя часове :). Пропускам сума ти разговори. Някой има ли идея какво да направя, че много ме изнервя вече? Или, ако има приложение, което ще ме подсеща, ще е супер да споделите?

Благодаря предварително :).

Поздрави:
Ивайло - София
Аватар
centur

Re: Икона за Тих режим.

Мнение от centur »

Вместо да натискаш бутончето отстрани по-добре си включвай/изключвай DND режим (иконката на луна под bluetooth-а) - така нямаш звуци/вибрации (има опция Repeated Calls - да му зададеш, ако някой номер спешно те търси в рамките на 3 минути да се свърже с теб въпреки режима).
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
v1111

Мнение от v1111 »

Иконка няма ,за момент излиза на екрана задраскана камбанка и бутона от страни е в червена индикация.
iPhone 10Х & 6S Ф.О.

http://www.apple.com

sawmv

Мнение от sawmv »

centur написа:Вместо да натискаш бутончето отстрани по-добре си включвай/изключвай DND режим (иконката на луна под bluetooth-а) - така нямаш звуци/вибрации (има опция Repeated Calls - да му зададеш, ако някой номер спешно те търси в рамките на 3 минути да се свърже с теб въпреки режима).
Благодаря, колега. Това ще ми свърши перфектна работа :).
Публикувай отговор