Въпрос, свързан с покупка на iPhone

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
shefababy

Въпрос, свързан с покупка на iPhone

Мнение от shefababy »

Здравейте. Прикачил съм една снимка от кутията на един нов (трябва да е такъв) iPhone, проверих му имея, там също показва, че не е активиран, но все пак дали не е някаква уловка, чувал съм че дефектните ги продават пак като нови, та затова Ви питам дали е точен тоя телефон, понеже и цената му е добра...благодаря.
Изображение
iPad 9.7 32GB
iPhone SE 32GB
v1111

Re: Въпрос, свързан с покупка на iPhone

Мнение от v1111 »

shefababy написа:Здравейте. Прикачил съм една снимка от кутията на един нов (трябва да е такъв) iPhone, проверих му имея, там също показва, че не е активиран, но все пак дали не е някаква уловка, чувал съм че дефектните ги продават пак като нови, та затова Ви питам дали е точен тоя телефон, понеже и цената му е добра...благодаря.
Изображение
Кой продава дефектни като нови?Нещо не разбирам ,не работещи телефони от Apple не пускат...
iPhone 10Х & 6S Ф.О.

http://www.apple.com

mnogodobre

Мнение от mnogodobre »

Здравейте!
Искам да закупя iPhone 8 Plus. Намирам го в интернет магазин с 300 лв по-евтино, отколкото в добре познат за мен сайт. Дали има някаква уловка? Не съм купувала до сега телефон от интернет и не знам има ли някакви рискове. Говоря за нов телефон.
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Винаги има рискове! Кой е интернет магазина?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Публикувай отговор