Тих звук в слушалката на Iphone 4S

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Божидар

Тих звук в слушалката на Iphone 4S

Мнение от Божидар »

Здравейте! От скоро имам Iphone4S. Да, знам че е стар модел със всичко произтичащо от това, ама случи се така, че всичките ми телефони сдадоха багажа, а цената му беше близка до кражба и... За протокола: Не е краден, предишния собственик си излезна от ай клауда и те така...
Та, на проблема: Като го взех звука му беше един такъв тих и "тенекиен" Ама се чуваше и не беше проблем. Проблема стана, след като го бутнах от масата. Сега звука му е толкова тих, че трябва да е абсолютно тихо наоколо, за да се чува. Иначе звука не е "тенекиен" вече :). Разчетох се наляво-надясно и попаднах на това : https://www.ifixit.com/Answers/View/445 ... near+mute.
Въпреки, че хората в темата се спукват да се хвалят, при мен не се получи.
Дали е възможно говорителя да се е разместил? Гледах по клипчетата за смяна на говорителче, че говорителя седи в слот и е трудно да се размести, ама все пак...

Благодаря предварително!
Божидар

Re: Тих звук в слушалката на Iphone 4S

Мнение от Божидар »

Всичко се реши с едни 20 кинта и замяна на говорителя. И всичко е ок!
Към модераторите- темата може да се затрие. Или заключи. Според политиката на форума
Благодаря
Публикувай отговор