Покупка на iphone 8

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
justboneswth

Покупка на iphone 8

Мнение от justboneswth »

Здравейте, решил съм да сменя телефона с нов и съм се спрял на 8ца. Та въпросът ми е кой вариант е по-добре 64Gb или 256Gb. Като цяло няма да ползвам телефона за фотоапарат, музикален или видео плеър, не ползвам и кой знае колко игри и приложения. Разликата в цената не ме притеснява кой знае колко, но ако мога да спестя 300 лева си е пара. На ясно съм, че колкото повече по-добре, но дали 64 ще стига спокойно за нормална употреба?
v1111

Re: Покупка на iphone 8

Мнение от v1111 »

Задал си въпрос и си си отговорил сам щом няма да събираш фото... :))
iPhone 10Х & 6S Ф.О.

http://www.apple.com

Apple iPhone

Мнение от Apple iPhone »

justboneswth написа:Здравейте, решил съм да сменя телефона с нов и съм се спрял на 8ца. Та въпросът ми е кой вариант е по-добре 64Gb или 256Gb. Като цяло няма да ползвам телефона за фотоапарат, музикален или видео плеър, не ползвам и кой знае колко игри и приложения. Разликата в цената не ме притеснява кой знае колко, но ако мога да спестя 300 лева си е пара. На ясно съм, че колкото повече по-добре, но дали 64 ще стига спокойно за нормална употреба?
Точно така, колегата горе е прав :) Отговорил сте си сам на Вашия въпрос!
64 GB си е напълно достатъчна за НОРМАЛНА употреба.
shefababy

Мнение от shefababy »

аз на моя таблет съм с 32 и ми стигат, така че не се притеснявай
iPad 9.7 32GB
iPhone SE 32GB
manutd7601

Мнение от manutd7601 »

А може ли да каже някой колко е свободната памет за потребителя при iphone8/8plus 64 gb.
Iphone 11 Pro Max 512 Gb Space Grey>iPhone 11black 256 gb>Iphone 8 plus
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

128 Гб :))
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Be happy

Мнение от Be happy »

Здравейте, обмислям покупката на iPhone 8 и бих помолила да споделите впечатленията си от камерата и батерията. Ползвала съм iPhone преди и минах на Андроид, тъй като не харесвам особено iOS, но там вече правят само големи телефони, които не са ми удобни и май пак ще сменям отбора. Осмицата макар и с остарял дизайн е доста удобна и ако работи гладко, както и ако батерията и камерата са на ниво мисля, че ще е моя избор.
v1111

Мнение от v1111 »

Be happy написа:. Осмицата макар и с остарял дизайн е доста удобна и ако работи гладко, както и ако батерията и камерата са на ниво мисля, че ще е моя избор.
Хахахах ,та казваш остарял дизайн ,а??? И кой дизайн не е остарял ,усведоми ни..Батерията е ОК ,ако искаш супер камера си купи фотоапарат "Никон". Успех
iPhone 10Х & 6S Ф.О.

Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Be happy написа:Здравейте, обмислям покупката на iPhone 8 и бих помолила да споделите впечатленията си от камерата и батерията. Ползвала съм iPhone преди и минах на Андроид, тъй като не харесвам особено iOS, но там вече правят само големи телефони, които не са ми удобни и май пак ще сменям отбора. Осмицата макар и с остарял дизайн е доста удобна и ако работи гладко, както и ако батерията и камерата са на ниво мисля, че ще е моя избор.
Май се засичаме и тук? :)
Камерата е тамън, малко телефони й се опъват. Като цяло, осмицата е точно каквото очакваш от един айфон и притежава всички типични за марката качества. С десетката въпросът стои малко по-иначе, там съм с много резерви, да не казвам, че съм категорично контра за някои функции.
"Мисля-значи съществувам"
Be happy

Мнение от Be happy »

Благодаря за отговора, вече почти е предрешен избора. Изгледах няколко ревюта и доста си поиграх със седмица и шестица и определено ми допада.
Be happy

Мнение от Be happy »

v1111 написа:
Be happy написа:. Осмицата макар и с остарял дизайн е доста удобна и ако работи гладко, както и ако батерията и камерата са на ниво мисля, че ще е моя избор.
Хахахах ,та казваш остарял дизайн ,а??? И кой дизайн не е остарял ,усведоми ни..Батерията е ОК ,ако искаш супер камера си купи фотоапарат "Никон". Успех
Изключително интелигентен отговор.
v1111

Мнение от v1111 »

Be happy написа:
v1111 написа:
Изключително интелигентен отговор.
Това с дизайна ме развеселява , и сега пиша и се смея...Остарял дизайн ,а ?
iPhone 10Х & 6S Ф.О.

Публикувай отговор