Здравейте,
Обмислям да си закупя нов телефон та се чудя между iPhone 7 PLUS или iPhone 8. Моля, споделете ми мнения като предимството на iPhone 7 PLUS само големият дисплей ли е?
Благодаря предварително!
Моля Ви помагайте! iPhone 7 PLUS или iPhone 8
-
Re: Моля Ви помагайте! iPhone 7 PLUS или iPhone 8
За дисплея е по-голям, но трябва да прецениш дали не ти е прекалено голям и телефона е тежичък.
За мен плюса на 7 Plus е по-голямата и съответно по-дълго издържащата батерия.
Но заради дисплея бих избрал 7 или 8.
-
Мерси за съветаmirost1 написа:За дисплея е по-голям, но трябва да прецениш дали не ти е прекалено голям и телефона е тежичък.

Здравей аз съм с iPhone 7plus и моите наблюдения са, че той е по добър но всичко зависи от това какво ще изискваш от телефончето. 7 plus е с две камери с по голям дисплей на мен по големия дисплей ми харесва но има хора на които това не им харесва така че всичко зависи от това какво искаш ти всъщност както вече ти казах.
-
Мерси много. За мен големият дислей е +Burkov92 написа:Здравей аз съм с iPhone 7plus и моите наблюдения са, че той е по добър но всичко зависи от това какво ще изискваш от телефончето. 7 plus е с две камери с по голям дисплей на мен по големия дисплей ми харесва но има хора на които това не им харесва така че всичко зависи от това какво искаш ти всъщност както вече ти казах.
По принцип 8 няма много подобрения в сравнение с 7 / 7p. Ако харесвате голям екран или нямате значение, 7p е по-изгоден от гледна точка на разходите.Apple iPhone написа:Здравейте,
Обмислям да си закупя нов телефон та се чудя между iPhone 7 PLUS или iPhone 8. Моля, споделете ми мнения като предимството на iPhone 7 PLUS само големият дисплей ли е?
Благодаря предварително!
iPhone X, ще си доволен имам го и е супер добър.Без 7 и 8 всички други съм ги имал и знам какво казвам
-
Освен всичко друго 7plus е с 3 гб рам срещу 2 при чистата осмица.
Iphone 11 Pro Max 512 Gb Space Grey>iPhone 11black 256 gb>Iphone 8 plus