Iphone 6s няма посветка.

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
koceto555

Iphone 6s няма посветка.

Мнение от koceto555 »

Здравейте, телефона е 6s и падна на земята. Дисплея се счупи и пробвахме да сменим дисплея с друг. Екрана е черен но ако насочите фенерче към дисплея се вижда че работи но липсва подсветка. Пробвахме и с дисплей от друг работещ телефон и пак същото. Няма светлина но дисплея работи, тъча също. Някакви идеи........
Аватар
alexsoon

Re: Iphone 6s няма посветка.

Мнение от alexsoon »

koceto555 написа:Здравейте, телефона е 6s и падна на земята. Дисплея се счупи и пробвахме да сменим дисплея с друг. Екрана е черен но ако насочите фенерче към дисплея се вижда че работи но липсва подсветка. Пробвахме и с дисплей от друг работещ телефон и пак същото. Няма светлина но дисплея работи, тъча също. Някакви идеи........
Сами ли си го правите? вижте някой лентов кабел дали не сте забравили или да не е закачен хубаво...
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
koceto555

Мнение от koceto555 »

Да сам. Пробвани са два диспля, няма как на едните телефони да работят а на този не. Явно проблема е в телефона. Гледах в Тубата че някакви филтри разпояват и сменят. Незнам къде да го дам за ремонт обаче...
koceto555

Мнение от koceto555 »

Да предложите сериозен сервиз за ремонт на телефони.
Spoof
Обратна връзка:

Мнение от Spoof »

От известно време следните ми излизат във FB, но аз (или познат) не сме ползвали услугите им.
Поне на хартия ми изглеждат рентабилни :)
Apple iPhone 6S Plus
koceto555

Мнение от koceto555 »

Незнам колко са силни в ремонт по хардуера. Повечето сменят дисплеи и батерии и до там. Необходим ми е сервиз с опит и техника за ремонт по платката.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Отиди в http://cellphone-bg.com/contacts и потърси Стелиян. 10 години стаж с марката ;)
"Мисля-значи съществувам"
Публикувай отговор