iPhone 7 проблем с батерията след последния ъпдейт?

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
thunderchild

iPhone 7 проблем с батерията след последния ъпдейт?

Мнение от thunderchild »

Здравейте. След последния ъпдейт батерията пада просто скандално бързо...... става въпрос за 10.3.3... По-принцип избягвам да му качвам ъпдейти, че така ми каталяса и старата петица, ама тоя го цъкнах без да искам и не можеше да се спре..... Та след ъпдейта батерията издържа около 3 пъти по-малко... Телефона загрява, нещо което за първи път се случва... Изключих го снощи от зарядното на 100% и преди малко се събуждам и е на 63% :-O .............. Има ли как да се върна на предишната версия или да се моля с iOS 11 да се оправи? Да го нося ли в сервиз?
Изображение Изображение

тия бекграунд процеси има ли как да ги спра и да не работи докато не го ползвам?
shefababy

Re: iPhone 7 проблем с батерията след последния ъпдейт?

Мнение от shefababy »

За бекграунд процесите ще спреш настройката background app refresh.
iPad 9.7 32GB
iPhone SE 32GB
Аватар
mirost1

Мнение от mirost1 »

Човече, youtube има 6 часа бекграунд. Това е доста, трябва да махнеш бекграунд процесите и всичко ще е наред.
Amateur2014

Мнение от Amateur2014 »

И на мен това ми направи впечатление... почти 7 часа Тубата като bqckground за последните 24 часа и се чудиш защо ти пада батерията бързо. И почти 2 часа гледане на клипове. Гледам, че и WhatsApp ползваш. Ами, разбира се, че ще ти грее и ще ти пада батерията. "Затваряй" Ютуб като не го използваш и ще видиш, че всичко ще се оправи.
iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3
thunderchild

Мнение от thunderchild »

Хора, скрийншота е след като съм изключил телефона от контакта и не съм го пипал цяла нощ.... а не знам, как това ви се струва нормално телефона да грее и да пада батерията след 1.6 часа клипове за 24 часа, като преди ъпдейта съвсем спокойно правеше по 6-8 часа он скрийн тайм на средна яркост, сега трябва да правя цигании и да си намалям яркост, да спирам процеси за да добутам до 2-3 :-O

ето стар скрийншот на потреблението, остават ми и още 30% даже......
Изображение

Предполагам с iOS 11 ще стане още по-зле, та кажете дали има вариант да си върна старата версия, последния бекъп ми е от преди 2-3 месеца
Dakata87

Мнение от Dakata87 »

Направи му просто един ресет. Не е сложно. А и като те гледам тая локация дето си пуснал, bluetooth и т.н., спри ги, ако не ги ползваш.
Публикувай отговор