Проблем с 3G на Iphone 6s-спира да работи!

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
boban81

Проблем с 3G на Iphone 6s-спира да работи!

Мнение от boban81 »

Здравейте имам следния проблем:
С Iohone 6s съм,закупен като реновиран с 12 месеца гаранция.Имам го от 5 дни и съм включил мобилните данни на 3G.Всичко си е о.к ,но след известнс време иконта 3G изчезва и интернета спира-все едно не са включени данните. В настройки показва че са включени,но нямам икона горе на дисплея и нямам интернет.С карта на Мтел съм, изпробвах с карта на Теленор- не го прави тоя проблем и си е о.к.Смених си картата с нова на Мтел и проблема продължава.Със сщата карта на Мтел.Със същата карта на Мтел, но на друг телефон нямам този проблем.
Миля за някакво преположение?
ne4o

Re: Проблем с 3G на Iphone 6s-спира да работи!

Мнение от ne4o »

Не си писал къде си правил тестовете,но имай в предвид,че М-тел може да пипат нещо по клетката.В София,кв.Гео Милев например,правят профилактика и на моменти и разговор не можеш да проведеш.Инфото е след оплакване на съпорта.
boban81

Мнение от boban81 »

В Кюстендил, но като сложа картата в друг апарат всичко е наред.Мисля че е проблем нещо на работата на апарата с карти на Мтел????
ne4o

Мнение от ne4o »

Я направи Reset Network Settings.
boban81

Мнение от boban81 »

Правих reset network setings-проблема пак си го има.Много е странно и досадни ,работи и извеснъж изчезва?
Ужас е.
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Да не би да го ползваш с турбосим?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
boban81

Мнение от boban81 »

Не е с турбосим,телефона е отключен за всички карти.
Най-странното е ,че като изчезне иконата 3G и интернета спре после не се появява въобще,а данните си стоят включени в настройките.Много е дразнещо и не мога да разбера причината?
Публикувай отговор