Здавейте, днес си взех Iphone 7 32gb и като го стартирах и поработих с него забелязвам, че доста лагва.
Първоначално си прехвърлих всичко от предния Iphon и мислех, че се дълчи на това. Направих пълен ресет и пак същото. На какво може да се дължи това? Да не съм случил на дефектна бройка?
Всеки път когато си въведа Passcode-to има видно замисляне преди да се отключи телефона. При снимките също се получава това и къде ли още не.
Iphone 7 -лагва
Re: Iphone 7 -лагва
Сложи си отпечатък вместо Passcode.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Други имат ли го този проблем. Идеята е такава, че не е приятно да се дадат толкова пари за телефон и да има такива бъгове. Направих ъпдейт на ИОс и мисля, че в момента всичко е ок, но не съм го ползвал много след това за да кажа със сигурност.
Идеята е да разберете, че няма телефон или компютър който не забива, не зацикля и няма никакви проблеми. След време ще извиеш от друг бъг. Избора да дадеш толкова пари за телефон си е твой!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Не би трябвало да има подобно замисляне. Моят телефон си "лети", но не знам дали сервизно може да признаят нещо такова. Не пречи да пробваш, но според мен да е Криейтив Център (ако си го купил от оператор). Сподели какво е развитието.