Здравейте!
Нова съм във форума. Поразрових се, за да намеря подобен въпрос, дори писах в една от под темите, но реших да създам и тази. Ако админите преценят, че е излишно нека я изтрият.
Имам айфон 7 от почти два месеца (като цяло си работя много добре с него и въпроса, който ще задам не опира до копчето за звука).
На два пъти ми се случва вече телефона да загуби звук. Звуците са пуснати и увеличени доста, а при позвъняване няма никой.
Днес забелязах и че като опитам да сменя мелодията на звънене също не ми я пускаше (или нямаше звук и при опит да пусна). Оправя се след рестартиране на устройството, но си е недостатък.
Някой има ли същият или подобен проблем? Да ползвам ли гаранцията?
Същия проблем има и един приятел и той се чуди на какво се дължи.
Проблем със звука при Iphone 7
-
- angelovarna
- Обратна връзка:
Re: Проблем със звука при Iphone 7
Пробвай първо с един factory reset.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Здравейте! Не знам дали тук е мястото, но ми се иска да задам следния въпрос. Имам Iphone 7 Jet Black и забелязах, че говорителя от ляво в долната част на телефона не издава никакъв звук или ако издава е твърде тих... Разходих се до Теленор, да не заформям скандала без да знам, дали това е нормално и от там ми излезнаха със заключението, че това е нормално за телефона, дори пробвах там изложения апарат и... да, същата работа - силен звук от десния говорител и почти нулев до никакъв от левия. Телефона е на 10 дена! Това нормално ли е или аз грешката, че не знам?
Да, нормално е, защото другият високоговорител се намира отзад (някъде около логото), а дупчиците от лявата страна са симетрично разположени, за заблуда, че и там има говорител, но всъщност там има микрофон.angel_ito написа:Това нормално ли е или аз грешката, че не знам?
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Благодаря за урока 

Здравейте нов съм тук, но доколкото разбирам английски говорителите са два (звука е стерео)
но iPhone трябва да е хоризонтално (легнал на дългата страна)
единия е долу в дясно (дупчиците в лявата страна са микрофон и са направени за симетрия - което е супер за мен)
и втория е горе - това всъщност е говорителя от който чуваш при разговор (един и същ е говорителя поне доколкото си го преведох)
пп
Интересени факти са, че:
- Apple iPhone 7 и Apple iPhone 7plus имат два пъти по силен звук от 6s,
- Apple iPhone 7 и Apple iPhone 7plus при обръщане (въртене на 180 градуса) разменят левия и десния канал на стереото така че винаги да се чува еднакво.
Apple iPhone 7plus 128 Gb black