"Колеги" изчезна ми звука за звънене при обажданията, съобщения и нотификации при чат програмите.
Като вляза в сетингс на при мелодиите на телефона си звънят нормално но го няма кога ме търсят. Телефона само вибрира.
Това е при абсолютно всичко, skype, whatsapp, viber ... телефонни обаждания, всичко.
Някакви идеи да се оправи това без рестор?
iPhone SE, iOS 9.3.1
Поздрави!
Проблем със звука при звънене и съобщения.
Проблем със звука при звънене и съобщения.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Re: Проблем със звука при звънене и съобщения.
Суичъра от лявата страна на телефона "червен" ли е?Ако е,цъкни го на другата страна.
Благодаря за отговора ама аз все пак не съм нов потребител с iPhone за да не знам за какво са му дори и малко сложените копчетата.
Вероятно може и да е хардуерен проблема и да е от това копче ама малко ме съмнява!
Вероятно може и да е хардуерен проблема и да е от това копче ама малко ме съмнява!
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Не съм и твърдял обратното,просто може случайно да си го цъкнал
При мен се получава винаги,когато свалям кейс за чистене на телефона.....

На този етап само рестор. После сервиз.Soze написа:"Колеги" изчезна ми звука за звънене при обажданията, съобщения и нотификации при чат програмите.
Като вляза в сетингс на при мелодиите на телефона си звънят нормално но го няма кога ме търсят. Телефона само вибрира.
Това е при абсолютно всичко, skype, whatsapp, viber ... телефонни обаждания, всичко.
Някакви идеи да се оправи това без рестор?
iPhone SE, iOS 9.3.1
Поздрави!
IPhone 7
-
Здравейте!
Открих този форум и се регистрирах защото имам едно питане и се надявам да намеря отговор. От скоро съм със 7-ца. На няколко пъти ми се случва да губи звуци, все едно е на "тих режим", а всъщност не е. Оправя се след рестарт, но е кофти. Оказа се че и с на един приятел телефона се случва същото. Според вас какъв е проблема? Имате ли и вие подобни оплаквания и как сте постъпили за да го решите?
Открих този форум и се регистрирах защото имам едно питане и се надявам да намеря отговор. От скоро съм със 7-ца. На няколко пъти ми се случва да губи звуци, все едно е на "тих режим", а всъщност не е. Оправя се след рестарт, но е кофти. Оказа се че и с на един приятел телефона се случва същото. Според вас какъв е проблема? Имате ли и вие подобни оплаквания и как сте постъпили за да го решите?
-
И аз имам същия проблем, с 2ри поред Iphone. Стане ли така, май си заминава.
Привет, и аз имам такъв проблем, по странното е, че това е вторият апарат, на който ми се случва, което много ме притеснява. Апаратът е нов, купен е на 8 март тази година, а днес му изчезна звука на алармата, която звъня вчера без какъвто и да е проблем, и при звъненето. Просто няма никакъв звук, само вибрация. Възможно ли е това.