Проблем с AppleID

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
angel44e

Проблем с AppleID

Мнение от angel44e »

Здравейте!Досега не ми се е налагало да използвам услугите на форума,но няма как да не дойде и този момент при тези съвременни технологии.От 2-3 дена забелязах,че или има проблем с AppStore на моя Iphone 5s,или наистина някой използва акаунта ми.Имам рутер,който ми осигурява wi-fi връзка у нас за мобилното у-во.Днес забелязах,че ъпдейти които искам да направя на приложения от AppStore,или да изтегля нови чрез моето wi-fi не могат да се осъществят(върти си се кръгчето там и в един момент си спира).През мобилния нет обаче опитах,няма проблем затова да тегля и ъпдейтвам приложенията.После опитах през друго wi-fi, също нямаше проблем затова.Рестартирах не един път у-вото и рутера.При опит да се свържа с моето wi-fi ми изписваше,че сигурността е слаба и трябва да има WPA2 криптизация на мрежата.Обадих се на оператора и той веднага се справи с това,промени криптизацията на WPA2,рестартирах пак.Вече го нямаше съобщението,че е несигурна връзката.Сменях паролата на AppleID-то 2 пъти с код за потвърждение,който получавах на Айфона и проблема остана.Та в началните стъпки на смяна ми открива,че има друго у-во на около 300 км от мен,което използва моето AppleID(отбелязвам "Don't Allow" и продължавам като си сменям паролата).Иначе wi-fi нет си имам,отварям страници без проблем.Опитвах разкачане и закачане на АппСторе акаунта,но не позволява през безжичния нет,трябва да включвам мобилния за това действие.Ако някой има идея как да оправя този проблем,може да я сподели.Благодаря предварително!
caligula

Re: Проблем с AppleID

Мнение от caligula »

И аз имам същият проблем от 4 дни.
Аватар
centur

Мнение от centur »

При мен няма никакъв проблем нито през WiFi, нито през мобилен интернет. Дори днес ми се обнови Office Lens през WiFi без никакви проблеми.
Явно проблема при вас е от доставчиците на интернет.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
angel44e

Мнение от angel44e »

Ами днес опитах да вляза в AppStore през моето wi-fi и всичко е ОК! :)
Може да затворим темата!
Публикувай отговор