Проблем с AppleID
Проблем с AppleID
Здравейте!Досега не ми се е налагало да използвам услугите на форума,но няма как да не дойде и този момент при тези съвременни технологии.От 2-3 дена забелязах,че или има проблем с AppStore на моя Iphone 5s,или наистина някой използва акаунта ми.Имам рутер,който ми осигурява wi-fi връзка у нас за мобилното у-во.Днес забелязах,че ъпдейти които искам да направя на приложения от AppStore,или да изтегля нови чрез моето wi-fi не могат да се осъществят(върти си се кръгчето там и в един момент си спира).През мобилния нет обаче опитах,няма проблем затова да тегля и ъпдейтвам приложенията.После опитах през друго wi-fi, също нямаше проблем затова.Рестартирах не един път у-вото и рутера.При опит да се свържа с моето wi-fi ми изписваше,че сигурността е слаба и трябва да има WPA2 криптизация на мрежата.Обадих се на оператора и той веднага се справи с това,промени криптизацията на WPA2,рестартирах пак.Вече го нямаше съобщението,че е несигурна връзката.Сменях паролата на AppleID-то 2 пъти с код за потвърждение,който получавах на Айфона и проблема остана.Та в началните стъпки на смяна ми открива,че има друго у-во на около 300 км от мен,което използва моето AppleID(отбелязвам "Don't Allow" и продължавам като си сменям паролата).Иначе wi-fi нет си имам,отварям страници без проблем.Опитвах разкачане и закачане на АппСторе акаунта,но не позволява през безжичния нет,трябва да включвам мобилния за това действие.Ако някой има идея как да оправя този проблем,може да я сподели.Благодаря предварително!
Re: Проблем с AppleID
И аз имам същият проблем от 4 дни.
При мен няма никакъв проблем нито през WiFi, нито през мобилен интернет. Дори днес ми се обнови Office Lens през WiFi без никакви проблеми.
Явно проблема при вас е от доставчиците на интернет.
Явно проблема при вас е от доставчиците на интернет.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Ами днес опитах да вляза в AppStore през моето wi-fi и всичко е ОК!
Може да затворим темата!

Може да затворим темата!