Отлепен дисплей на Iphone 7
Отлепен дисплей на Iphone 7
Здравейте! В края на месец Декември закупих Iphone 7 от мобилен оператор. Непосредствено след разопаковането забелязах, че дисплея е разлепен. Още на следващия ден го върнах в магазина, от който е закупен. От там ми отговориха, че ще бъде изпратен в сервиз за ремонт. Оказа се, че оператора работи със сервиз, който не е оторизиран от Apple. Държа да подчертая, че настоявах телефона да бъде заменен, тъй като не е използван изобщо, върнат е на място 10 часа след като беше взет и освен това повредата е от производителя. Разбира се, това ми беше отказано. След като отидох да взема телефона върнат от сервиз и с уверение, че всичко е наред, забелязах, че по ъгъла на апарата и дисплея има лепило. Персонала в офиса ми отговори, че не е проблем и така са го върнали от сервиза. Последва повторно оставяне на апарата. Отново беше върнат в сервиза и за втори път в рамките на 2 седмици беше "поправян". Преди два дни за пореден път отидох да получа апаратът и отново по него има лепило... От кого мога да потърся съдействие, тъй като не смятам за редно телефон от най-висок клас да бъде продаван в подобно състояние, още повече, че от въпросния оператор твърдят, че замяна е невъзможна?
Re: Отлепен дисплей на Iphone 7
Apple магазин и сервиз - Creative Center
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
СОФИЯ
бул. Фритьоф Нансен 37А КАРТА
0700 20 915
service@creativecenter.bg
понеделник – петък 09.00 – 18.00
———-
ВАРНА
ул. Иван Вазов 5 КАРТА
0700 20 915 , +359 882 53 55 55
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
СОФИЯ
бул. Фритьоф Нансен 37А КАРТА
0700 20 915
———-
ВАРНА
ул. Иван Вазов 5 КАРТА
0700 20 915 , +359 882 53 55 55
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
А зщо не кзваш кой е оператора и магазина, да знаеме, за да не прподписваме там?
iPhone 15 Pro Max & watch Ultra 2
Като е чисто нов няма никаква логика да се ремонтира, даже и оператора или магазина да не са оторизирани, защото просто си има една година международна гаранция от Apple. Да го ремонтират е безумие, защото сега и от официалния сервиз могат да откажат да го сменят, поради това че е правено нещо по телефона.
Apple iPhone 7 32Gb Black
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
-
Хващам се на бас, че операторът е в червено, но да видим авторът на темата, дали ще сподели с нас все пак дали е така!
Е то е ясно , че са Мтел, ма явно и в магазина са идиоти. Силно ме съмнява по принцип, някой да се опита да залепи с лепило дисплей. Освен това не ми стана ясно как така се е отлепил дисплея , честно. Ако сложи снимки и копие от някой документ за приемане на тела и т.н. няма да е лошо !
-
В червения магазин също имах проблем с чисто нов 6.Носих го 2-3 месеца и екрана тръгна да открехва.Смешното при тях е че директно служителката ми каза 'ооо няма да покрием гаранция' и останах учуден как така прецени веднага.Все пак го оставих и след седмица го върнаха с обяснение че телефона имал наранявания по корпуса...Ами все пак това е телефон който стои в джоб.Не е падал не е удрян и никъде в гаранцията не пишеше че при драскотини на корпуса отнема гаранция ИЛИ че съм длъжен за нещо което давам 1300 лв има гаранция само ако стои в кутията и няма следи от употреба.Все пак го пратих директно в креатив и апарата ми беше подменен с нов.
Споделям просто впечатление от обслужващия персонал във въпросната верига.
Споделям просто впечатление от обслужващия персонал във въпросната верига.
Какво стана с апарата колега? има ли развитие? Гадна работа са нашите оператори.
При мен стана горе долу същото. На Iphone 7 Plus, започна леко да хлопа дисплея от едната страна. Предполагам, че дисплея е тръгнал да се разлепя, но при мене беше, че телефона е използван 2-3 месеца. Оставих го и все още чакам за становище. Надявам се да заменят направо твоята седмица с нова, защото не е ползвана и като се има в предвид, че е ходил в сервиза няколко пъти за едно и също нещо ...